Cyre2k Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Biliyorum belki bu konu uzerine cok sey soylendi ama kesin bir cevap bulamadim sizce en iyi oyun,film indirebilecegim p2p nedir?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 dial up isen kazaa, kablo yada adsl filan isen e-mule derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 en hızlı her zaman kazaa lite k ++. emule'a bulaşma. çok güzel dosyalar var cd-rip var dvd-rip var ama nedense 5 kb/sn'yi geçmiyor bende..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ewt bendede öle.. sadece bikaç saniyeliğine arada bi 16 falan görüyorum onun dışında 6kb falan[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 tam aksine aslinda oldukca sorunsuz. sadece film vs. indirirken avipreview la bi bak fake mi degil mi diye. onun di$inda oldukca kullani$li. edonkey uzerinden cali$an p2p sistemleri (emule edonkey overnet vs. vs.)ulkemizin super hizli internet altyapisinin bizlere sundugu mukemmel baglantilari yuzunden birazcik yava$ kaliyor (malum upload etmek zorunda kalinca, downloadlar yava$liyor).[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aslinda oyle olmamasi lazim , bi kere ordaki ikonlar niye siyah onu cozemedim de, bende daha ho$ gozukuyo valla (win xp bu arada) gerci, gorunu$unu napican bi p2p programinin onu anlamadim ama, sonucta normalde oyle olmamasi lazim.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya yanli$ hatirliyo olabilirim de , sanirim install ederken bi opsiyon vardi bu gorunumle ilgili fln bi daha dene istersen.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 görünüşü bence önemli değil o kadar hızlı indirsin de isterse daha kötü olsun. en iyisi bence de kazaa lite bu konuda. sharereactor kullanan programlar yeterince hızlı değil. dial-up olunca bi de sıra beklemek de çektiriyo insana baya. ayrıca o siyah düğme denmişken belirtiyim. bende de düğmeler o şekilde. sırf o programda da değil. flashgette de o şekilde. bi iki programda daha hatta öyle. [hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Kazaa lite dan şaşmıcan olm[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 en hızlı bittorrent dir üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bağlantı 24 saat ise hepsini kullan, kazaa da herşey var ama bitmesi aylar sürüyo bende. torrentta ortalama olarak 12 saatte 1gb dl yapıyorum ama :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Torrent nedir nerden bulurum arkadaşlar ? Ayrıca istenen dosya bulanabilirmi fake olasiligi nedir ?[hline]This is a war and we are soldiers! [Bu mesaj Cyre2k tarafından 99 November 2099 99:99 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cyre2k tarafından 30 November 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Çok net söylüyorum.. En iyi diye birşey yok.. Eğer ücretsiz birşeyin en iyisi olsaydı, ikincisi olmazdı... İnsanlar neden en iyi olmayanı kullansın? :) Bu yüzden, en iyiyi aramak yerine kendin için en kullanışlı yazılımı ararsan daha yararlı olacaktır..[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Kazaa Lite bende kullanıyorum cok hızlı bazı eklentilerle aşırı hıza ulaşılabiliyor. SN olayı zaten apayrı guzel bişi ... Fakat ben yeni release ler ve fakesiz bir p2p ariyorum... Easynews a uyeligimi tazelicem boyle giderse ama her hafta 10 dolar vermekten bıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 o kazaa'nın öyle olmasını anlamadım.. ama sen başka bir yerden kazaa çek tekrar.. olmassa bilgisayarına restart at.. olmassa direct x'in bir sonraki versiyonunu kur.. olmassa format at.. sorun kazaa'da değil senin pcinde..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar