elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: MaxPlanck, 28 November 2003 13:37 tarihinde demiş ki: tamam SW gibi bazı kult yapimlarin (startrek, matrix vs) bazi felsefi yanlari muhakkak var ancak abartmamak lazim...gereksiz dedigim sey bu abartı tasvirler yorumlar bilgiler... senmi karar veriyosun abartılıp abartılmıyacağına,veya gereksizliğine[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 sanırım konu ile alakalı tüm yorumlar yapıldı ki kavga kokusu seziyorum, zaten yeterince alakasız yerlere gelmiş. amacınız kavga çıkartmaksa, lütfen bunu başka yerde yapın.. yoksa kilitlemek zorunda kalacam.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 28 November 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 arkadaslar bu soylendimi bilmiyorum ama su an oynadigim oyun olan sw knights of the old republic te sole bi diyalog gecti party uyemle.. ya jedi gorursem? merak etme kilicin light saber kadar guclu.. bu kilicin neden yapildigini bilmiyorum ama daha oyunun basinda yanimdaki adam beni kurtarmak icin saber li biriyle kapisti bu da demek oluyor ki saber inda kesemiyecegi madde ler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: MaxPlanck, 28 November 2003 13:37 tarihinde demiş ki: ...unity ...sen kac yasindasin? 12? 13? ..gayet basit bisey soyledim...bunlar science fiction oyle lightsaber fizigi !!! hakkinda yazilar komik oluyor..tamam SW gibi bazı kult yapimlarin (startrek, matrix vs) bazi felsefi yanlari muhakkak var ancak abartmamak lazim...gereksiz dedigim sey bu abartı tasvirler yorumlar bilgiler... 5 science fictionun fiction oldugunu belirttigin icin hepimiz tesekkur ederiz. daha onceki postlarimizdan anlasilabilecegi gibi bunun hicbirimiz farkina varamamistik. herhalde bundan olacak ki fiction olan bir seyi yanlislikla kafamizda mantikli bir yere oturmaya calistik. bu ayni faydali uyariyi her pazartesi gunu televizyonda sadece bir spor olayi olan futbol maclarinina altinda ilahi anlamlar arayan 'hoca' larimiza da yaparsan sanirim onlar da faydalanabilirler. ikisi ayni seydir. rustulu barcanin nasil tur atladigi neden konusuluyorsa ve nasil gerekli ya da belki de gereksizse lightsaber fizigi de ayni sekilde ayni ihtiyactan konusulur ve gereklidir ya da belki de gereksizdir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Saber meselesi şöyle,eskiden(Kotor'dan da önce) Jedilar normal kılıç kullanırmış.Hatta Kotor oynadıysanız Ancient Sith Lordların kılıçları filan hep normal.Ancak bu kılıçların yapım maddesi değişik Cortosis(yanlış da biliyor olabilirim) kristali denen bir madde ile kaplılar.Böylece binlerce yıl sonra icat eliden lightsaber bile bu kılıçları kesemiyor.Hatta Jedi Knight 2 de siyah zırh giyen askerler vardı,onların zırhları da aynı maddeden yapılma. Deflection ise şöyle,projectile silahları yansıtamazlar çünkü sonuçta bunlar parçacık fırlatıyor,ama enerji silahlarını deflect edebilirler çünkü zaten lightsaber da bir çeşit çok güçlü bir enerji.(Örnek roketi sadece force pushla geri gönderebiliyorduk JK2 de).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi iste kotor totor yok efenim filmleri detayli anlatan kitaplar filan hepsi expanded universe denen sey. lisansli yazarlarin seyleri. ancient sith blade ne abi yoktu oyle bisey. olsaydi vader cekmez miydi bi tane altina ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ancient sith blade dediğin bildiğin dandik kılıç yahu :),vaderın ışın kılıcı var napsın normal kılıcı.Lightsaber keşfedilmemişken varmış dedim sadece.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hm demek oyle. ben sadece filmleri aliyorum. expandeddir oyundur dedigimizden de sadece az bir kisim kafama yatan seyi aliyorum. yoksa hebele dedin mi cok fazla aciliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: unity100, 29 November 2003 00:18 tarihinde demiş ki: hm demek oyle. ben sadece filmleri aliyorum. expandeddir oyundur dedigimizden de sadece az bir kisim kafama yatan seyi aliyorum. yoksa hebele dedin mi cok fazla aciliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com O zaman Vizyon bölümünde tartışalım "light saber" 'ı. Oyunlarıda expanded'a katıp beni bağlamaz diyorsan,o zaman bilmediğin bir alanda ne diye tartışıyorsun ki saber'ı? Adam bilgi almak istemiş, romanlardaki tasvirleride katıp tanımını yapıyoruz , sen gelmiş ben tanımam filmden başkasını diyorsun.Thread senin Star Wars anlayışın üzerine değil sanırım? Birşeyler yazıştırıp, tartışmak istiyorsan başka yerlerde yap.Topic'in amacını saptırıp , insanların aklını karıştırma bari.[hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Kaldı ki topic'in ismine bakarsan, jedi vs wolverine demiş.İyice fantastik hale getirilmiş bir soru soruluyor.Buna da ancak expanded universe cevap verebilir.Saber neyi keser neyi kesemez tartışmasında filmler baz alınıyor olsa idi zaten sadece izlemek yeterdi.Oturup filmi izleyip, ona göre yorumlayamayacak kimse sanki..[hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: paxdeity, 29 November 2003 00:59 tarihinde demiş ki: O zaman Vizyon bölümünde tartışalım "light saber" 'ı. Oyunlarıda expanded'a katıp beni bağlamaz diyorsan,o zaman bilmediğin bir alanda ne diye tartışıyorsun ki saber'ı? Adam bilgi almak istemiş, romanlardaki tasvirleride katıp tanımını yapıyoruz , sen gelmiş ben tanımam filmden başkasını diyorsun.Thread senin Star Wars anlayışın üzerine değil sanırım? Birşeyler yazıştırıp, tartışmak istiyorsan başka yerlerde yap.Topic'in amacını saptırıp , insanların aklını karıştırma bari valla birincisi oyunlari expandede katan ilk kisi ben degilim forumda, genel olarak oyle addedildigini soyledikleri icin kattim, katmamak isime gelir, boylece expandedi komple sallayabilirim. thread diger insanlarin oldugu kadar benim de star wars anlayisim uzerine, ayni zamanda oynadigimiz oyun zaten komple star wars uzerine ki su ana kadar bu topicde tartisilan seylerden gereklilik gereksizlik tartismasi disinda hersey de zaten star wars, dolayisiyla da onun her ogesini canlandirmayi amac edinen bu oyun uzerine.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: paxdeity, 29 November 2003 01:02 tarihinde demiş ki: Kaldı ki topic'in ismine bakarsan, jedi vs wolverine demiş.İyice fantastik hale getirilmiş bir soru soruluyor.Buna da ancak expanded universe cevap verebilir.Saber neyi keser neyi kesemez tartışmasında filmler baz alınıyor olsa idi zaten sadece izlemek yeterdi.Oturup filmi izleyip, ona göre yorumlayamayacak kimse sanki. bi kere boyle bir soruya ancak expanded universe cevap verebilir diye bir kesin hukum de kimse veremez. nedir expanded universe ? vaktiyle genc yasta iken star wars ep 4 u izlemis buyuyunce lisans alip yazar olmus adamlar ? neticede bu kisiler bu eserin gercek yaraticilari degildir, kendi eserlerine yansittiklari seyler de buyuk olcude kendi arzu ve fantazilerinden etkilenir. bu noktada onlarin ne kadar selahiyeti varsa jedinin wolverini tokatlayabilip tokatlayamayacagi hakkinda konusmaya, bu topicde tartisan bizlerin de o kadar selahiyeti var. herkesin oturup filmi izleyip yorumlayabilecek yetide oldugu bilgisini kamuoyuna sunman cok faydali oldu, tesekkur ederiz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben kendi yorumumu starwars.com dan öğrendiğim expended universe'a girmeyen br bölümden öğrenmiştim zamanında.. expended universe çoğunlukla filmlerden önce ve sonraki olayları anlatır, teknoloji genelde hep aynı alınır.. yani bir temel var, onun üstüne hikaye uydurmak oluyor expended. lighsaber'ın olayı ise kanımca expended universe'a girmiyor. son defa söylüyorum, biraz daha sakin..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Filmlerde zaten jedi olayı bile doğru dürüst anlatılmıyor bence.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Koddumu mithril baltayı ne jedı kalır ne ısın kılıcı ne adamantıum ne wolvı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar