basarkeskin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 meraba arkdaslar ben lost landde world buılderdım admın mephisto icq:3359001 scriter arıyorum gelın goruselım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: basarkeskin, 30 November 2003 15:14 tarihinde demiş ki: meraba arkdaslar ben lost landde world buılderdım admın mephisto icq:3359001 scriter arıyorum gelın goruselım Scriter degil bi kere Scripter... Mephistos ben yardım ederdim ama etmicem Cunku Lostland serverında Bi Soru Sordugm icin gereksiz yere account umu banlayan server yardım edemem oyundaki nickimide belirtiyim RaVenna Seni sevmistim o serverda ama o olay olduktan sonra siz ordaki stafllar kardesim bile olasınz sizden nefret ederdim.. bu yuzden yardım etmicem..ama hayat bu bi gun belki ben sana muhtac kalırım ole diyeyim.. Simdi herkesin bana kızcagını Hissediorum (Ya adama bak ya ne demis :) gibi ....[hline]Death Uo Shard Developer. Choose Your Destiny.. [Bu mesaj Erondora tarafından 30 November 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 cansın sensin demek oo death uo sharde developer olmuşsun okke hadi ii günler[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bivrip.. Bana Runuo ogretmedin.. bende sphere hakkında kendimi gelistirmek icin baska serverlar aradım.. runuo bilmedigim bi serverda isim ne olabilirdi.. ama sphere script birazcıkta olsa bilgim war o bana yetior...[hline]Death Uo Shard Developer. Choose Your Destiny.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar