Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Arkadaşlar Ben bu oyunu aldım acayip sardı da level cok zor atlatıyorum birde paso miss oluyor onu nası en az a indirecez karakterlerim level 2 su anda birde Healing opsiyonu ne işe yarıyor?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Romario Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 o stable olmayı sagliyo yani bi adamın 0 a yada -1 den -9 a kadar herangi bir sayiya heltini dusururse ve sen bu aralık içinde heal yaparsan rest ettiginde adamın iyileşiyor[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya su hommletteki Druidical bilmemneyi nası bulcam yardım edermisiniz bu arada adamlarım cok yawaş ben tank olduklarından düşünüyorum? hepsinde chainmail govdelik bot ve eldiven var bazılarında daha yüksek ar veren itemlar var ama drunkard var bi tane o cok sağlam ve hiç sorun cıkarmadan cok yürüyor dier adamlarım az yürüyor zaman kaybı hepsinde 14 le 18 arası armor var yürümem cok yawas nası hızlandırabilirim?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 karaktermenüsünde bi speed olayı var. oraya bak bi. oyunun normal yürüme hızından bahsediyosan bi alakası yok galiba. en armorclad clericim monktan hızlı gidiodu...[hline] ..scripta manent
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya abi anlamıyorum işte uzerimde ilk setim vardı eşşek gibi yürüyordu erucuğum şimdi g.tünü kaldıramıyor bu arada Roll u 40 a getirin süper bir stat 17 17 17 15 13 10 mu ne =) harikaaa! tam bir pally yada barb bu arada barbarian rage die bişey war etki yapıyor dimi o? str ile cons u arttırıyordu sanırım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 barbarian rage etki yapıyo evet. bişiler yapıyo böle iyi bişi yani :) bi de o rollar random...[hline] ..scripta manent
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 vala benim görüşüme göre boş bi oyun :) yanımda olsa icewnd dale 2 kurup onu oynarım, iwd hastasıyımdır. toee nin bi tek grafikleri güzel ama onunlada etkileşim yapmamış adamlar nerdeyse hiç. çık herhangi bir araziye rest in sarı olduğu, paso rest ol düşman gelsin lvl atla, çok kötü olmuş bu. başladım, lvl 6 mı ne oldum dvm etmiyorum kasamıcam yane çok bayık. abi benim koyunlar hasta niyeki buluver, şeklinde questler falan çok lüzumsuz bence. hilelerini buldum onlarda çalışmıo nedense yoksa bitiremicem valla sıkıntıdan ben :( edit:bide bi item ı identify edince "büyüyle" cebinizden 100gp eksilmesi kadar saçma bişi görmedim, büyücü var adam magic itemları tanımlayamıyor nası iştir, hepsini identify etmek gerekiyor. [hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 01 December 2003 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 eheheheh yardırmışın sen ben questleri yapa yapa level 3 oluyorum daha 1 quest yaptım oda torjan ın artifact questi ehhehe =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 questler pek exp vermiyo identifyın paralı olması mantıklıdır. bu oyun kurallara en iyi uyan oyun diebilirim. bardlar bedavaya identify edio olabilir emin diilim.[hline] ..scripta manent
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ok identifynin dükkanda paralı olması gayet iyi zaten,100 gp klasik id fiyatı işte :). ama biz bunu büyüyle yapınca neden bizim cebimizden para çıkıyor ben onu anlamadım :)[hline][i]Wow - MM - SmS
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: horacegoesskiing, 01 December 2003 19:45 tarihinde demiş ki: questler pek exp vermiyo [hline] ..scripta manent quest yaparken derken yaparken adamları öldürerek yaptım =) moma house mı ne war eski st chruch sanırım tam anlayamadım ordaki herkezi deşe deşe lvl 3 oldum =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Oyun hakkında yeni birşey öğrendim, ondan uplıyorum konuyu ve oyunu Bloodlines'dan sonra oynamak için uTorrent'teki dl listeme ekliyorum. Oyunda eşcinsel evlilik yapabiliyormuşuz erkek karakter ile oynarsak. Nulb şehrinde Bertram diye bir korsan ile. Lol :)
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 valla ben şahsen oynamaya dayanamadım o oyunu çok gereksiz bence =)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bugün oynanacak bi oyun değil. hazır download başlamamışken kaldır bence. eşcinsel evlilik fallout 2 de de var çok meraklıysan bu gibi bişiye :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 fan patchler çıkarmışlar. iyiymiş artık. Başka ne varki zaten D&D oyunu isometric. BG ezberlendi. Planescape ezberlendi. Icewind ezberlendi.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 pool of radiance lar var. Şahsen temple of e ye basarlar bence
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çok kral oyundur özellikle masaüstünde yapabileceğimiz bütün hareketleri abuse edebiliyoruz 5 yard step gibi felan filan çok zevkli ama dünya bug vardı bie motor yavaş
Öne çıkan mesajlar