Cala Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Merhaba, sphere server 55i'de büyü eklenmiş silahları kullanmama rağmen büyü etkileri olmuyor mesela. +15 katanaya "morep:51,1000" yapmama rağmen sadece adının sonuna "of Flame Strike [40 Charges]" ekleniyor. ve saldırdığımda bu şarjı kullanamıyorum. scriptimle ilgili bir hatam olabilir. geçerli scriptiniz varsa lütfen gönderin. bir de şarj olayını kaldırmak istersem ne yapmam gerekir? Mümkünse acil cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 scriptte +40 chars falan filan yazan yeri sil chars denen bişe kalmas bide bişe daha siliyodun ama bi bak o dediğim yere onunla yazan yazıyıda sil bide öyle dene yapıcakmı diye kolay gelsin..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cala Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 afedersin hangi scriptte ve tam olarak nereleri silmeliyim. yarın açıcaz shardı bakalım bunu dö öğrenirsek hoş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 eğer scripti sen eklediysen eklediğin yeri oku gorursun :P ama hazırdakileri diyorsan script dosyasının içinde gerci tam olarak hangisinde bilmiyorum ama zaten az dosya var tek tek bak arattır 40 chars die bulursun tek yerde vardır zaten kusura bakma tam olarak yerini bilemiyorum hade kolay gelsin..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cala Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 arkadaştan hazır scriptleri aldım sonra bazı değişiklikler yaptık eğer elinde veya yakınında varsa bu akşam 8'e kadar lazım. şimdi arıyorum ama daha bulamadım 40 chars diye bir bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 baba sen en iisi server acıksa bana ip yi ver girim ordan bakalım olmassa ben size yeni yazarım yane varsa boşuna ugrastırma beni eger yoksa yazem hemen..bekliyorum[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 evet abi benim girdigim eski serverda bir silah wardı +15 Halberd of Ligtning diyo du ama lightning koymuyodu abi evet neden o scriptten dolaiii! mi acep,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cala Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 server'ı daha açmadık inşallah işte akşam 8 gibi aççaz şimdilik başka makinede o da offline ama birazdan açmayı deneyeyim ben şimdi tek başımayım da. neyse o olmadan da açarım sanırım artık biz zati internet üzerinden frp oynarcasına oynamak için açıyoruz. O script olmadan da idare edilebilinir herhalde. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yeter abia cmayın offffffff! ay daral geldi butun mıllet server acıyo tek bisi diycem [b]Sphere55i si olan Server Acıyo...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" [u]Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 sorun deil kusura bakma tam olarak hatırlamıyorum nerde olduğunu bu arada hayırlı olsun scriptlerle ilgili bi sorunun olursa ben yardımcı olurum sana burya msg at yada icq um 153410020 burdan bul beni Kolay Gelsin...[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Fransua, 30 November 2003 15:04 tarihinde demiş ki: yeter abia cmayın offffffff! ay daral geldi butun mıllet server acıyo tek bisi diycem Sphere55i si olan Server Acıyo...[hline][b]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" [u]Lord British|Order Leader Death Uo Staff...[/u] said: Cala, 30 November 2003 15:02 tarihinde demiş ki: [/b]neyse o olmadan da açarım sanırım artık biz zati internet üzerinden frp oynarcasına oynamak için açıyoruz. Teşekkürler kendi arkadaşlarıyla oynamak için açıyorum demiş.yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. [Bu mesaj Apache tarafından 30 November 2003 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 fransua kocum seni ilgilendirmes adam yardım istiyo bizde yapıyos adam kendileri landan oynicak belki yada her neyse senle bi alakası varmı sanane yanlış annamada senden başka bunlara itiras eden yok ha siz kendi serverinize bakın bu arada[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 on=@damage src.spelleffect s_flamestrike,1000 ekle katana nın kodlarina.Charge felan olcaksa tag veya morelari kullanabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yanit yazan herkese tesekkurler ama maalesef teknik sorunlardan dolayi server'i henuz acabilmis degiliz .mumkun olursa bu haftasonu server'i acarak ip'sini buradan yayinlayacagim. gelenlerden mumkun olursa eger fikir ve mumkunse scriptlerini bekleriz. Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar