Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyü Eklenmiş artılı silah

Cala

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
sphere server 55i'de büyü eklenmiş silahları kullanmama rağmen büyü etkileri olmuyor mesela. +15 katanaya "morep:51,1000" yapmama rağmen sadece adının sonuna "of Flame Strike [40 Charges]" ekleniyor. ve saldırdığımda bu şarjı kullanamıyorum. scriptimle ilgili bir hatam olabilir. geçerli scriptiniz varsa lütfen gönderin. bir de şarj olayını kaldırmak istersem ne yapmam gerekir? Mümkünse acil cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer scripti sen eklediysen eklediğin yeri oku gorursun :P ama hazırdakileri diyorsan script dosyasının içinde gerci tam olarak hangisinde bilmiyorum ama zaten az dosya var tek tek bak arattır 40 chars die bulursun tek yerde vardır zaten kusura bakma tam olarak yerini bilemiyorum hade kolay gelsin..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:..
Sosyal ağlarda paylaş

server'ı daha açmadık inşallah işte akşam 8 gibi aççaz şimdilik başka makinede o da offline ama birazdan açmayı deneyeyim ben şimdi tek başımayım da. neyse o olmadan da açarım sanırım artık biz zati internet üzerinden frp oynarcasına oynamak için açıyoruz. O script olmadan da idare edilebilinir herhalde. Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

yeter abia cmayın offffffff!
ay daral geldi butun mıllet server acıyo tek bisi diycem
[b]Sphere55i si olan Server Acıyo...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:
"We Don't Scare Yet,We Never Scare"
[u]Lord British|Order Leader

Death Uo Staff...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 30 November 2003 15:04 tarihinde demiş ki:
yeter abia cmayın offffffff!
ay daral geldi butun mıllet server acıyo tek bisi diycem
Sphere55i si olan Server Acıyo...[hline][b]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:
"We Don't Scare Yet,We Never Scare"
[u]Lord British|Order Leader

Death Uo Staff...
[/u]

said:
Cala, 30 November 2003 15:02 tarihinde demiş ki:
[/b]neyse o olmadan da açarım sanırım artık biz zati internet üzerinden frp oynarcasına oynamak için açıyoruz. Teşekkürler

kendi arkadaşlarıyla oynamak için açıyorum demiş.yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim.

[Bu mesaj Apache tarafından 30 November 2003 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fransua kocum seni ilgilendirmes adam yardım istiyo bizde yapıyos adam kendileri landan oynicak belki yada her neyse senle bi alakası varmı sanane yanlış annamada senden başka bunlara itiras eden yok ha siz kendi serverinize bakın bu arada[hline]..:Ölümün Benim Elimde:..
Sosyal ağlarda paylaş

yanit yazan herkese tesekkurler ama maalesef teknik sorunlardan dolayi server'i henuz acabilmis degiliz .mumkun olursa bu haftasonu server'i acarak ip'sini buradan yayinlayacagim. gelenlerden mumkun olursa eger fikir ve mumkunse scriptlerini bekleriz. Tesekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...