Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray bardağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence cidden evde foto çekip buraya koyuyo sufi =P
alla alla gerçekten bi farkı yok yani[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
harbici uzunum, öyleyse varım.

Hanım Tüfeğimi Getir!
Mesaj tarihi:
oha resmen taptım bardak ve küllük olan resme.[hline]
Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.

hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı
Mesaj tarihi:
Sufi ; bu işten pek anlamam ama bardağın su dolu halinda bir anormallik yok mu?[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Mesaj tarihi:
İkinci küllüğün rengi üsttekine göre koyu olmuş ve de küllüğe biraz kül koyma imkanın yok mu? Daha gerçekçi olur sanki..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Mesaj tarihi:
abi sigaranın izmaritinin katlanma noktası bile var ama kül yok :P
ama cidden çok güzel olmuş sufi sağlık ellerine[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
Mesaj tarihi:
benim evdeki internet bağlantımda sorun olduğu için sigara modelini ve duman efektini rexar yapıp gönderdi. asıl onun eline sağlık:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 20 November 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sufi'ye saygılarımı sunuyorum abi ellerin dert görmeye kim demiş türkiyede iyi 3d sanatçısı yok diye ahanda sufi işte :)[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bardak masa örtüsünün üzerinde değil. biraz içine girmiş o yüzden olması gereken sonuç olmamış şişe dibinde. sınır açısını geçip de defalarca iç kırınıma uğraması ve sonunda gökyüzünü göstermesi gereken bölgeler direk masa örtüsüyle karşılaşıyor. dikkat edersen gerçekte yandan bakarak bardağın altını hiçbirşekilde göremezsin.
kesişim bölgesi kalmayacak şekilde yukarı kaldırırsan daha doğru olacak.
  • Yeni Oluştur...