umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 king izmirdeysen senden gelip alayımyani ben bu zoom un özellklerini beğendim ama aldığımda çalışmazsa elimde patlarsa ne yaparım soora[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Zoomun bütün modelleri onaylı ayriyetten onaylı olup olmadıgını öğrenmen için siteleri araştırman yeterki bunun yanında aldıgında genellikle hepsinde dış jlatinde ttden onaylıdır diye bir sticker var bunun yanında bu uygulamaya yeni başlanacak olsada içinden ttnet için ayarların nasıl paılması gerektiğine dayir bir cdde cıkacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 arkadaslar cok heycanliyim biraz aptallik ettim basvuramadim uzak kaldim bu islerden..sorularima yanit verebilirseniz cok sevinirim? 1-demin aileme danistim ve bana telekom devlet dairesidir ve onlarda su an itibari ile tatile girdi en erken haftaya pazartesi basvurabilirsin dediler dogru mu bilgilendirilmisim?yani ne biliyim yarin gitsem ertesi gun gitsem kapilar kapali mi olur?? 2-256 kb adsl almayi dusunuyorum ve bakirkoy/yesilyurt ta oturuyorum basvurunca sana kalmadi cicim hade yallah derler mi? 3-bide olursa ki insallah olur bu is adsl modemi nerden nasil alabilirim lutfen yardim edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 1- Ailene güvenmiyomusun =) (Doğru söylemişler bekle bayram sonrasını) 2- Diyebilirler ama yinede şansını dene. 3- Netten alışveriş sitelerinden yada bazı bilgisayarcılardan temin edebilirsin. Öncelikle 2. şıkkı 1. şıkka uyarak hallet daha sonra 3. şıkka geçmen için bir süreç başlicak. Direk 3. şıkka girişme =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bütün modemlerde varmıdır bu ayar için yapılmadsı gerekenler içinde[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bilmiyorum açıkcası ama sorun yaşarsanız zaten herkes yardım etmeye çalışır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tey tey tey teeeey!! nası bi memnun oldum nası bi sevinidirik oldum nası anlatayım sana :D halay çekicem şindi :D :D :D :D ver elini 256kbit internet :D :D yıllardan beri sürünüyom dial upla euhasdakjlşakmjg :DD :d:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi ümraniyeden adsl bi arkadaşım var. adam 150 KB/sec dl yapıo gözümle gördüm ohaa 50 kb/sec'in altına inmiyor yani.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Head, 24 November 2003 01:38 tarihinde demiş ki: abi ümraniyeden adsl bi arkadaşım var. adam 150 KB/sec dl yapıo gözümle gördüm ohaa 50 kb/sec'in altına inmiyor yani.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Kaç k adsl ama? Belki 1mbittir?[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bugun öğrendim ve oldukçada üzüldüm benim adsl hattı 4gün önce açılması gerekiyormuş eve gelen sözleşmede diğer eski yaptığım başvuruyu getirmişler malaklar bugun tel açayım dedim adam bana demezmi 410 küsür port açıyoruz sizin sıranız 430 küsür yedeklerdesiniz nası yani oldum allahtan sonra araştırınca malaklar yanlış sözleşmeyi getiridkleri ortaya çıktı sıra numaram 40 küsürmüş adamlar allahtan özür dilemesini biliyorlar orayı hallettim portun devreye sokulması için başka yeri aramam gerekiyormuş burayı ara dedi ben bilgilerini giriyourm hemen açsınlar ve ne yazıkki diğer santraldekilerde öğlene kadar açıkmış baya uyuz oldum cuma gününe kaldı yanlış yapan adamlardanda cuma gününe söz aldım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ulan bi şu güzelim Beylerbeyine gelmedi şu ADSL...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Beylerbeyi üsküdar santraline bağlı yani doğal olarak orayada geldi kuzenim orda oturuyor oda başvurdu diye biliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ahhh alamıyorum ya kahretsin.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Niye?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Virus, 25 November 2003 23:20 tarihinde demiş ki: Niye?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Sorma dardayım o kadar hevesliydim ki 4-5 sene bekledim bu fırsatı ama geldi başvurdum annemle konuştum alamam sen burda yoksun Bursa'da okuyorsun haftada 1-2 kere geliyorsun senden başka kullananda yok 12 gün için boş yere 50 mil vereme dedi bi yerde haklı bi yerde değil. Şu an istesem bende alırım param vaar ama bende vermek istemiyorum boş yere. aklıma bi soru takılıyor 1 sene sonra almaya karar verdim diyelim sıra gelirmi ? boş port bulabilirmiyim ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bence 1sene sonra bol bol port olacak ozaman kadar telekom dışındaki şirketlerde piyasaya tam oturmuş olacaklardır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Virus, 26 November 2003 00:10 tarihinde demiş ki: bence 1sene sonra bol bol port olacak ozaman kadar telekom dışındaki şirketlerde piyasaya tam oturmuş olacaklardır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo rahatladım biraz olsun saol.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Şimdi ayakkabılarını çıkar, Arkana yaslan. Gözlerini kapat ve bahar aylarındaki uçuşan böcekleri, Renk renk açan çiçekleri düşün. Kuş seslerini düşün Mavi..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 25 Ankara Yenimahalle bende yenimahallede oturuyorum telekomun sayfasından telefon numaramı yazdım bölgenizde adsl hizmeti yoktur falan filan dedi bana mail bile gelmişti adsl talebiniz karşılanacaktır falan gibisinden nedir bu ya kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Telekom'un sayfasına 2 yıldan uzun süredir kimse dokunmadığı için orayı kaale alma. Ben bakıyorum santralinizin kapasitesi dolu yazıyo orada ama boş bisürü port war =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Sayfaya göre bizim ordada yok port sallama oyüzden.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 telefon numaranızı yazın adsl varmı yokmu bilin ya. http://abone.ttnet.net.tr/adsl/[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya o sayfa yalan. ya da bende correspondence 3 var :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Fistan, 27 November 2003 14:03 tarihinde demiş ki: telefon numaranızı yazın adsl varmı yokmu bilin ya. http://abone.ttnet.net.tr/adsl/[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... zaten o sayfadan bahsediyoruz lol[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bornovada kapalı ımıs :([hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar