Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Grudge'a kurumsal çekmişler :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kıllandırmayın adamı yawfs... bi bende mi böyle bu?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Nerde oturuyorsun?bide işin ilginci sen şifresiz ulaşıyorsun :) ilk ay gir eger para mara gelmezse devam et üehe[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ihbar edek belki para mara verirler (((:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 eskiden vardı ya cine5 in 100 milyonluk dürüstlük ödülü (: ihbar et al parayı heuh (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben biliyorum ben biliyorum Tuzla da oturuyo:) Hayırlı olsun grudge, hazır sağlam bağlantın varken sw d20yi çekmeyi unutma yanlız revised hali de varmış onu çek.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Adama hem sipariş veriyorsun hemde nerde tourdugunu söylüyorsun :d ya banada tuzladan ev tutun geleyim oraya yada yarın şikayet edicem[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hayır ben şikayet etcem (hö?) ayrıca hayır tuzla diil burası :) bu arada çektim bile axe[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 arkadaşlar zoom 5551 x4 kurup baglanan varmı? Varsa Nasıl Kurudgunu anlatabilirmi? Ben usb den kurdum link ışıgı yanıp sönüyor. Zoomun programından confirm dedigimde ag kablosu bulunamadı diye error veriyor . yardım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 birde hattım 15inde açılacak açılmamış olabilirmi. ama ag baglantılarında açılıyo 10mbps filan diyo. ayrıca gelen giden de ara sıra yanıyo . sorun nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 X4 kurulum için yukadarda link verdim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nox aynı şey bende de var... sanırım açılmadı bizim hatlar test için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bana her zaman o oluyor o time out olayı. Sonra yeniden bağlanıyor değil mi? Ara sıra sürekli bağlı kalıyor ama tesadüfen. Telekomu ara söyle belki port değişikliğiyle giderilir. Hiç bağlanmıyorsa 212.156.4.1 i ya da 212.156.4.20 yi pingle. Cevap alman lazım. Benim arada bir kesiliyor sonra yeniden bağlanıyor. [Bu mesaj Mino tarafından 29 November 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 adsl kasis cableda tak modemi kullan :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Benim baglantımıda 1024yapmışlar alla alla[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 La Almanlar harbiden bizim piyasaya girerse harika olur la. Destekleyin la. Böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar