Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Örümcek Adam'ın 1. Cildi çıkmış.. X-Men'in ise tüm sayıları var Gambite kadar.. Bunları okuması çok zevkli. Tanıdık adamlar var, güncel olaylara değiniyor. Mesela Pokemon'dan bahsediyor. Başka bir olayda da Hulk'tan felan bahsettiklerini görüyoruz.. Okuması çok zevkli. Alternatif bir Marvel dünyası yaratılmış. Tanıdık kişiler var, ama birçok şey çok değişik. Mesela Green Goblin, Mesela Wolverine.. Green Goblin bir canavar, ama yine de green goblin. Wolverine bir katil, ama yine de hayvansı ve sinirli yanını görebiliyorsunuz.. Okuması çok keyifli. Ama senaryo berbat. Aslında dopdolu çizgi romanlar. Senaryo, kareleri sonuna kadar zorluyor. Her kare dopdolu, hiç sıkılmıyorsunuz.. Ama green goblin'i kocaman bir şeytan, Wolverine'i sakallı görünce kusasınız geliyor.. Mesela X-Men'de mutantları shield felan yetiştirmiş. Rogue felan hepsi özel hücrelerde saklanmış. Normalde yüzlerce mutant olmasına karşın, sadece x-men ve kardeşlik ekipleri yakalanmış.. Mutantlara karşı bir şiddet gösterisi yok ama pat diye Magneto çıkmış. Pat diye sentineller çıkmış. Güçlerini nasıl kullandıklarına felan değinilmiyor. Pat diye kullanıyorlar. Bu haraketi daha önce yapmamış olmalarına rağmen zorlanmıyorlar.. İlk ekip normalde Angel, Cyclops, Jean Grey, Beast, Iceman iken, Burda ilk ekip Cyclops, Jean, Colossus, Storm, Beast oluyor. Daha sonra Iceman, Wolverine felan ekleniyor. Tabii bu da rahatsızlık verici birşey.. Afrika'nın koskoca tanrıçası, küçücük bir hırsız velet olmuş..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 benec son derece guzel olmus karakterler daha bir oturmus ama stormu begenmedim ne yalan soyliyim onun karakteri zaten cok agir guclu bir karakterdi degistirmelerine gerek yoktu. simdi ne otoritesi kalmis ne catik kaslari kay kay yapiyorlar jean le olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 poke topu gııııttt wolverıne senı sectııııımm havası var wolverıne pence saldırısıııı wol wol wol wol wol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu arada bonec sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ultimate spider-man o kadarda kötü değil bence 86. sayısına kadar okudumda normal seriden mantıklı yanları var ama tabii daha mantıksız yanlarıda yok değil(mesela peter parker'ın yüzünü görmeyen kimse kalmadı) ama ultimate X-men den bende şikayetciyim beyenemedim elemanları konuda çok dağınık ama çizimler ikisindede çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben çizimlerine hiç mi hiç ısınamadım.Renklisine bile sinir oluodum bi ara, ama Ultimate serisi çıkınca "The Spectacular Spider Man" serisini arar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar