kofti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Türkiye'denşu an kabloyla rahat oynanabilecek MMORPG'ler nelerdir ? ( ücretliler dahil ) ?? Oynamak için illa DSL'mi lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hepsi oynanıyor şu anda rahatça, dial-upla bile oynayabilirsin :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 internet baglantisi sorun degilde ii bi bilgisayar sart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ultima baya bir guzel oynaniyor[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ultima ve DAOC'u tawsiye edebilirim..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ultima x çıkacak yakında onu tavsiye ederim bende şimdiden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 anarchy online ? sims online ? dial-up'la çökeriz , aman diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 AO okada rlaglı olmuyor daocda diallan 300 400 ping etrafı alınıyor am cok rahat oynanıyor aynı şekilde swgde eskiden uo oynarıdm oside ozaman cok laglıydı şuan bilmiyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ah bı WoW gelsın ah bı gelsın[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 56k hikaye kabloda hikaye OSI'ye kablo zar zor yetiyor bence turkiyeden adam akıllı yüzde 100 performans için 256k anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Uo 56k kötüydü de diğerleri çok sağlam çaılışıyor yani. Bizzat denedim 56kyl daocu[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 DAOC 56k oluyormu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Zerokull, 29 November 2003 02:06 tarihinde demiş ki: DAOC 56k oluyormu diyorsun? Ben oynuyorum. Kasmıyo çok. Geceleri güzel.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Eğer diallan daoc oynıyacaksanız dorugu öneriyorum v92li bir modemlen cok güzel verim alabiliyorsunuz benim genelde ping durumum yeşildi hep.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Zerokull, 29 November 2003 02:06 tarihinde demiş ki: DAOC 56k oluyormu diyorsun? Olmamı. Hem benim telefon analog ben daha 1-2 kere 56k ile baglandım. 40k üstü bağlanıyorum hep ama daocta hicbir sorun yaşamadım.[hline]Aziz Level 31 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 SW:Galaxies'de de dial-up bile iyi iş çıkarıyor ;ancaksağlam bir sistem gerekiyor ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ulen çalışıyor diyosunuz gidip ısmarlıycam çalışmıycak sonra elimde kalıcak ya makinam haywan şöle bir sistem war P4 2,2 512 gfr4 bu yeter haral ama 56k hattım dijital falan filan uo uynadım atlanticte bok gibi ping 2202 falan kalmasın elimde eminsiniz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Kusura bakmada kimse burda sana yalan konuşup sonrada gidip isslerden para almıyacak yalan söylemenin bir anlamı yok demekki swgde daocda lagsız bir şekilde diallan oynanıyor ben oynuyordum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar