Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'den rahat oynanabilen MMORPG'ler

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
AO okada rlaglı olmuyor daocda diallan 300 400 ping etrafı alınıyor am cok rahat oynanıyor aynı şekilde swgde eskiden uo oynarıdm oside ozaman cok laglıydı şuan bilmiyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
  • Admin
Mesaj tarihi:
Eğer diallan daoc oynıyacaksanız dorugu öneriyorum v92li bir modemlen cok güzel verim alabiliyorsunuz benim genelde ping durumum yeşildi hep.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
said:
Zerokull, 29 November 2003 02:06 tarihinde demiş ki:
DAOC 56k oluyormu diyorsun?

Olmamı. Hem benim telefon analog ben daha 1-2 kere 56k ile baglandım. 40k üstü bağlanıyorum hep ama daocta hicbir sorun yaşamadım.[hline]Aziz Level 31 Saracen İnfiltrator
Mesaj tarihi:
ulen çalışıyor diyosunuz gidip ısmarlıycam çalışmıycak sonra elimde kalıcak ya makinam haywan
şöle bir sistem war
P4 2,2
512
gfr4
bu yeter haral ama 56k hattım dijital falan filan uo uynadım atlanticte bok gibi ping 2202 falan kalmasın elimde eminsiniz dimi?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Kusura bakmada kimse burda sana yalan konuşup sonrada gidip isslerden para almıyacak yalan söylemenin bir anlamı yok demekki swgde daocda lagsız bir şekilde diallan oynanıyor ben oynuyordum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
  • Yeni Oluştur...