kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 paticik iin cs serverini acsak nasil olur ebnce gusel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Guzel olmaz[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 aman diyim. iyice l@m3r b@bs olur buralar valla. sakınalım kendimizi mümkün mertebe[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 sadece 1 yıllık üyeler yada insanlar tarafından iyi oy verilmiş üyeler girebilsin:) fena olmaz:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 açmayın öle paticik cs serverı[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bencede iyi adamlari aliriz yetkili birine muracat edelim oda serverin sifresini soyler az kisi girer bence fena olmaz sohbet ffln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 server bulmaz zor öncelikle...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 sizz burayoı iyicene snn e filan çevirmeye andiçitniz snaırım yok mirc yok cs filan.... Yok kardeşim yok, burası mahallenin muhabbet ortamı, istemiyoruz öyle pırtık pırtık oyunlar. biz çayımızı yudumlıycaz dürüme gidicez mutlu mutlu rayo dinlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Berk, 29 November 2003 18:06 tarihinde demiş ki: sizz burayoı iyicene snn e filan çevirmeye andiçitniz snaırım yok mirc yok cs filan.... Yok kardeşim yok, burası mahallenin muhabbet ortamı, istemiyoruz öyle pırtık pırtık oyunlar. biz çayımızı yudumlıycaz dürüme gidicez mutlu mutlu rayo dinlicez. Yürü bea :) haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 walla berk bitirmiş olayı.. bırakın öle cs felam yaramaz size bak ben bıraktım 2.baharımı yaşıorum :)[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 cs oynamak isteyen cafe ye gitsin oynasın orda yeterince lamer war zaten...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Oy birliği ile karar verilmiştir.Hayır!...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Hayır kesinlikle açılmasın. Bunu Oynasana.com admin kişiliğimle değil bir paticik üyesi olarak söylüyorum. Geri dönülemez noktaya gelir sonra bu ortam, kötü olur yani.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Lazım değil.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Natural_Jedi, 29 November 2003 18:44 tarihinde demiş ki: cs oynamak isteyen cafe ye gitsin oynasın orda yeterince lamer war zaten...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Kafeye hiç gitmem de bu sölediğin çok saçma ya. Boş konuşmuşsun yani[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 açılmasınnn....!!!!!!!!!!!!!!!!! ortam batar resmen...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ii bencede acilmnasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bence açılabilinir iyi de olur bizbize oluruz adminler herkesi kickler falan yani bizbize oluruz insanlar bilmez serverı... zevkli olur[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar