Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Dün PCyi uzun zamandır ilk defa açtım. Bir ara saçma bir soru sordu. Ok dedim hemen. Don't remind me seçili. Herhalde bir mpg download ederken sormuştu. Çünkü Mpg save edecem beklerken, yanda aptal bir kutu açıldı favourites gibi. Ancak XP gibi gözüküyordu ki benim ME var. Neyse, Bir bar çıktı aynı XPdeki gibi. Bar dolunca mediaplayer 9 açıldı o kısımda. Ki bende mediaplayer 9 yok. Şimdi her download yapışımda o salak şey çıkıyor. Oysa getright indirsin istiyorum. Bana eskisi gibi sadece "save edeyim mi?" Ekranı çıkması bile yeterdir. Şu saçma şeyden kurtulmama yardım edin.[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekArasiSnitzel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Programı uninstall edersen düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 oha edit: bari benim mesajıda silin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar