shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DynamicK, 28 November 2003 16:20 tarihinde demiş ki: bronz tenli, bakımlı, sarışın ,full makyajlı ,mavi gözlü ; marka giyinen tipler dikakt çeker ama bence çekici degiller doğal bi güzellik olması lazım yoksa okadar bakım onarım çalışmasını kendime yapsam ben daha bi taş olurum valla ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken eheuhe sen de romada pazardan köle mi seçiosun lahmacun mu ısmarlıosun belli deil :D[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 (edit:yanlış anlamışım ....)[hline]Gitar Nubisi [Bu mesaj shapshal tarafından 28 November 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 direk heryerini süzerim tabiki. Boyalı tipleri sevmem, doğal güzelliği olmalı. Giyim tarzına bakarım. 2. aşamada konuşmalarına ve hareketlerine bakarım. Zekasını ve karakterini belli eder hemen zaten.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ahaeuhea :D benim de biraz öyle aslında. 1.60'lıkla çıkılmaz yani. 1.67-8 olsa iyi olur. fiz sana da 1.80'lik ayarlayalım. :D var bizim okulda, teftişe gel istiyorsan. said: fizban, 28 November 2003 16:24 tarihinde demiş ki: boy. şartlar öyle gerektiriyo :)[hline]ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Genel olarak bi yukarıdan aşağıya doğru bakarım [giyim] eğer ilgimi çekmişse biraz daha ayrıntıya inerek, -Saç -Göz rengi -Yüzü Daha bi yarıntı, -Diksiyonu -Tavırları İlerledikçe ayrıntılar bitmez.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ha bi de boy lazım benim boy uzun biraz, 1.85'in altındakilere asla bakmam hehe bakamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 direk bacaklarına[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DeamoN, 28 November 2003 16:04 tarihinde demiş ki: eft abi saç siyah ve dalgalı ya da kumral ve dümdüz olck Aynen!! I HATE BLONDES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 öncelikle yüzüne bakrım, tatlı bir yüz ve hiç gitmeyen bir tebessüm olmalı.. sonra eller ve özellikle tırnaklar.. kızlarda uzun tırnak ararım, kısa olanlardanda hoşlanmam.. küpe hastasıyımdır, halka küpe taksın gelsin bana girsin isterse :D... ama hepsinide geç, en önemlisi oturup konuşabileceğim, akıllı bi kız ararım...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: malsahibi, 28 November 2003 18:09 tarihinde demiş ki: direk bacaklarına[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN nickinden belli :D[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ehehe kendimde bulamadığımı partner imde ararım abi. kısa boyluyum uzun bacakları severim:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 evet yani zeki olcakta bakınca anlaşılmaz :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 28 November 2003 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 once yuzune bakarim ordan direk bacaklarina bakarim.. O kadarr. ayrinti olucaksa ellerine bakarim[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 offff offfff ne oalcak bu halimiz bende fizban gibi ilk boya bakarım. Zaten benim istediğim boyutlarda olabilmesi için ya voleybolcu ya da manken olması gerekir. :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ilk kafaya bakarım siyah saç açık ten varsa gözlerine bakarım yoksa çok güzel olması lazım etklemesi için :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ilk once yüz sora aşa dogru iner :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Infeqted, 28 November 2003 14:42 tarihinde demiş ki: yemegi gosteren salcasi demislerayrıca pantolonu gösteren de ütüdür. unutmamak lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 November 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ütücü kadını da unutmamak lazım.... ha ben mi? ben de önce yüzüne bakarım[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bi kızla ilgilenceksem eğer ciddi ciddi özel bi yerine bakmam ama etkileyici olarak bulduğum şeyler bakışları ve nası güldüü olduğu için heralde oraya bakıyomuşum :)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben forumu açan arkadaşın ilk nerelere bakacağını da merak ettim şimdi :p[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ben giyimine bakarım daha soora saçlarına çünkü saçlar çok önemli soora konuşmasına hareketlerine bakar analizimi tamamlarım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Forseti, 28 November 2003 19:18 tarihinde demiş ki: Ben forumu açan arkadaşın ilk nerelere bakacağını da merak ettim şimdi :p[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan +1 :-)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 göz, saç, yüz ifadesi, göz, boy, burun, göz, giyim tarzı edüt: bide göz tabiki :p[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] [Bu mesaj Mirluin tarafından 28 November 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 pff kizlar hakkinda topic acanlarin sayisi gun gectikce artiyor yazik..bu topic i acmaktaki amac ne yani aa bak .. kizin surasina bakiyomus bende orasina bakiyim demek icin mi amaci olmayan sonuc uretilmeyecek bi topic in yeri garbage dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 her zaman yüzüne bakarım. en önemlisi yüzü. tabii ki sadece yüzü yetmez. vücuduna da bakarım. işte böyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar