Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya olayımı kısaca özetleyeyim; lise 2 deyim , fm seçtim ama ne olacağımı tambilmiyorum, ne olunmalı sizce; 2 alternatif sunuyorum kendime ama bilemiyorum hoşuma giden işler olacak mı onlar;elektrik elektronik müh veya eczacılık...eskiden bilgisayar mühendisi olmak istiodum , o klasik , bilg. kullananan her Türk gencinde olan oyun yapma sevdası vardı ,ama şimdi doom 3 e bakınca,"sallaa" diyorum, zamanında geliştiremeyince kendini programlamada veya onda bunda, heves neye yarar..evet kısaca(!) durumum bu bi yardım eli uzatın, fm de , iş olanağı güzel ne olunabilir?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 önce öss ye gir... iyi bir puan yap... seçeneklerin önüne gelsin ondan sonra gel bolbol kouşalım bunalrı[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 genetik müh., endüstri , uçak müh.,mimarlık üstüne işletme master fln ben tmyim ama fenle herzaman ilgilenirim...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: BabacumMostors, 29 November 2003 23:57 tarihinde demiş ki: önce öss ye gir... iyi bir puan yap... seçeneklerin önüne gelsin ondan sonra gel bolbol kouşalım bunalrı[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... babacum haklı...zamanını boşa harcama...çalış[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 peki şunu sorayım:lise 2 de öss ye çalısılır mı? yoksa okul derslerini mi halledeyim sadece?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lise 2 de öss ye ufak ufak başla okul derslerine ağırlık ver hem sonra AOBP var sonra başlarsın şarkı söylemeye *!Venga Boys'dan Boom Boom Boom şarkısının melodisi başlar* A-O-B-P, puanım yok diye istediğim bölümü yazamadım yine... A-O-B-P, puanım yok niye? okulda oturup ders çalışmadım diye[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya notlarım gayet iyi, sadece öss için sordum ben=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Othranx, 29 November 2003 23:56 tarihinde demiş ki: ...ama şimdi doom 3 e bakınca,"sallaa" diyorum, [hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. HAHAHAHHAH[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ehehe yani kassam yapıcam da, zor gelio gibi bi ifade olmuş orda ehehe=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya biz işte çalışıyoruz da nereye kadar dayı sıkıldık kendimizi internete verdik işte aheu matematik çalışmam lazım feci türkçe fizik felan full çıkartıyorum matematik 32 de 12 felan dfgıdfnbfgn[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 oha çok kötü be hoca, türkçen kötü olsun mat yap ama yani dimi şimdi?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lise2yim dershanede idare ediyoruz ama ikinci dönemden sonra öss çalışması dershanede başlıcak bende zorunlu evde başlıcam demektir elektrik elektronik müh olmayı düşünüyorum bilgisayardan biraz daha kapsamlı ve bilgisayar olayını ileride hobi olarak geliştirebilirim diye düşünüyorum sadece temel üzerine zaman bilgi koymak gerekli biyoloji ile ilgili olanları hiç düşünmedim gereksiz bi ton şey gerekiyo biyoyuda sevmem zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Elektronik akıl sağlığı açısından tehlikeli :),mesela benim durum şöyle,günde 2421525 saat çalışmama rağmen hocalar iğrenç iğrenç sorularla milleti vede beni gebertiyorlar.Yani elektronik seçmeden önce otur düşün derim.Tamam üni bitirince baya iyi oluyor iş imkanları açısından falan ama çok çok zor olay.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 olum gidin nalbant olun aile baskım olmasaydı tyazacaktım yazdırmadılar bana ama bu sene de sınawa girecem ve kalıbına uyf-durabilrsem iki okul birden okuma niyetindeyim yarış başı 3500 dolar kazanıyorsun ve haftada 5 yarış var...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 geometri calisin. en az 2 geometri kitabi bitirin lise 2de. seneye muthis faydasini gorursunuz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kendimden örnek vereyim. Mekatronik (elektrikelektronik-makina gibi bişi galba bölümleri yeni yeni açılıyo) Mimarlık Makina mühendisliği diğer elektrikle alakalı zamazingoları düşünme (bi de işletme düşünme) derim basar gideirm:)[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ehehe nalbant mı olsakki=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nalbantlarda harbi para var abi nalbant deyip geçmeyin[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Dojorel, 30 November 2003 01:21 tarihinde demiş ki: geometri calisin. en az 2 geometri kitabi bitirin lise 2de. seneye muthis faydasini gorursunuz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. geo kitabı tavsiye etsene ya tümay vardı onu karelere kada rkısmını bitirdim zati=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 final dergisi dershanesinin geometri kitabını bitirin böyle soruyu görünce gözünüzle çözüyomuşsunuz güvender de var sağlam[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nalbant olun 2 senelik bölüm sözel puanıyla alıyor[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya fiz bana da yattı kimya müh. sayende, hani sabun fln olayı=)iş imkanı nasıl onun ii mi?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 oo rahmi hoca... biomedikal hem uçmuo puanı hem ilginç :) ama başkentte var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 final dershanesi ile final dergisi dershanesinin ne farkı var hiç anlamış değilim biri fdd yazıo ya üzerinde=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 entellik işte[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar