Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde CHEVINGNON satan yer?? ilgilenin lütfen acele

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu saatte chevignon aşkın mı tuttu hayrola?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Mesaj tarihi:
abi bu adam kotla bozmuş kafayı.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...
Mesaj tarihi:
Acele kısmı niye onu çözebilmiş değilim. Nöbetçi Chevingnon bayi olduğunu hiç zannetmiyorum, mecbur sabahı bekliyeceksin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
Buyur ağam senin olsun, senden kıymetli mi :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
chevignon ne be ılk defa duyuyorum demekkı bıraz pcyı bırakıp dısarı cıkmak alzım alıs verıs yapmak lazım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 27 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
abi bu adam kotla bozmuş kafayı.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...

bencede adam kot manyagi
Mesaj tarihi:
ya yok yaa ondan deil kumaş pantolon giyiyordum [lacivert] onların rengi (max kullanım süresi 3 ay ) atıyo kotların rengi daha az atıyo diye istiyom bu gün alsancak tarafına gidecem gitmşken bakayım[hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
said:
umutsavaci, 27 November 2003 22:47 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar izmirde CHEVINGNON satan yer biliyormusunuz alsancak konak taraflarında ban bu bilgi pazara kadar lazım lütfen biraz ilgilenin[hline]...:::Married With Children:::...

Bence 118 ara telini sor.Oradan adres alırsın...[hline] Face your fears,
Live your dreams...
UltraPsycho
  • Yeni Oluştur...