Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 64 mb ekran kartı ile seri bir şekilde oynıyabilirmiyim? [Bu mesaj Hellsing tarafından 24 November 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 oyunun verdiği standart görünümü düşürmeden oynıcaksam yeter bana? İşlemci p4 1.7 sorun olmaz sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 64mb asus mmx 440,320 sd ram,p3550,bende oynayabilirmiyim sizce,kaç cd?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben 64mb GeForce 2MX 400le oynuorum mediumda sende oynarsın herhalde. oyun 4 CD bu arada[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 of koptum,eğer yüklemeden sonra cd gereksimi olmuosa yükleyipo bana versene heffer :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 p4 64mb gforce2 ekran kartı 512 ddr ram calısır mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: _-Sturm-_, 24 November 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Çalışmaz! :) eheheh ne imzan var ya sile sile bi halll oldum auhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 teknık olarak Newerinter Nights in iyi calıstıgı her makınada iyi calısır :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 benim sistem aquillayla aynı ama oyun ikin bolumden sonra sapıtıo admlar asırı yavaslıo hareket edilmio arada takılıo. sorunu nasıl giderebilirim bilen varsa solesin hevesim kursagımda kaldı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: guden, 25 November 2003 18:41 tarihinde demiş ki: benim sistem aquillayla aynı ama oyun ikin bolumden sonra sapıtıo admlar asırı yavaslıo hareket edilmio arada takılıo. sorunu nasıl giderebilirim bilen varsa solesin hevesim kursagımda kaldı yani sesi kapatacan ya da EAX destekliyse açınca a düzelio(bi arkta oldu bu) oyunu 9 milyona satıolar benden 6 milyon çıkınca adam sevaptır diye verdi:) dogmeat oyunu başka bi arka kaptırdım malesef:):) çalışıo CD olmadan nasılsa:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 9 mliyon?ya o kadar param yok,sanırım yine eğitime katkı paylarından hortumlayacam,sınıf başkanı olunca topladığınız paraları harcayıp sonra babanınzdan bu ndenle para isteyin baya evkli oluyor :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 amd 1.8, gf4 mx440 64MB, 512 ram high quality, gayet smooth bi şekilde oynanıyo...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 25 November 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: BOccOB, 26 November 2003 17:09 tarihinde demiş ki: Oyunun grafiklerinin NwN ile alakası yok. Belki aynı grafik motorunu kullanıyorlardır ama bunu çok daha fazla kastırdığı kesin. Bende ses eax ile açık ve high detail çok rahat oynuyorum... Ama geniş bölümlerde yavaşlama oluyor...[hline]||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ|| There is no emotion; there is peace. There is no ignorance; there is knowledge. There is no passion; there is serenity. There is no chaos; there is harmony. There is no death; there is the force. sımdı oyun aynı grafıklerı kullanıyor zaten wılderness da cok rahat anlasılıyor sadece dahad agelıstırılmıs oyun sıstemı bıle aynı ADD kurallarını cok az modıfıye etmısler zaten oyun sıstem dosyalarını acarsan NwN ıle aynı oldugunu gorursun ayrıca NwN melee olayı cok ıyı oldugu ıcın oyuna bol bol melee savas koymuslar o vıprobladelerın ısın kılıcını bloke edebılmesı de tamamen sacma olmuş bence[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Cumhuriyetin altin çagina hucum destani oyun gerçekten bir çok yeni özelligi ile Star Wars serilerindeki yerini alacak oyunun en güzel özelliklerinden biride karakterinizi özelleitirebilme imkani, yeni itemlar alabilme ,dunyalar arasinda hizli ulasim oyunda kendi grubunuzu olusturabilme imkani vb birçok özellikleri ile oyun roleplaying tarzlarinda da adini duyuracak sanirim. Türü : Rpg&Frp Yapimci : Bioware Web Sitesi : http://www.lucasarts.com/products/swkotor/ Sistem Gereksinim : Operating Systems: Windows 98/98SE/ME/2000/XP CPU: Intel PIII 1 GHz or AMD Athlon 1 GHz required Memory: 128 MB RAM required for Windows 98, 256 MB RAM required for Windows ME/2000/XP Graphics Card: 32 MB OpenGL 1.4 compatible PCI or AGP 3D Hardware Accelerator with Hardware Transform and Lighting (T&L) Capability required Sound Card: 100% DirectX 9.0b compatible Audio Device required CD-ROM: Quad Speed CD-ROM drive required Input Device: Keyboard and mouse required DirectX: Microsoft DirectX 9.0b is included on this CD. NOTE: DirectX may require the "latest" drivers for your particular hardware. Installation: 4.0 GB of free hard drive space required Kısaca Özellikler : Jedi ve sitlerin sayilari binleri buldugunda ,galaxy nin dark lordlar tarafindan saldirisi ve jedilerin ve sitlerin savasi bu büyük galaktik savaşta kararinizi verip kaderinizi jedi olarak belirlemeniz. Kisisellestirilebilen karakterler Role playing stil oyun Grubunuzu olusturma (3 kisi üzeri; grubunuzda insan droids twilekler wookiees ve dierlerinden olusturabilme) 10 dünya arasinda kisa sürede yolculuk imkani Oyuna yeni katilan yerler Tatooine,Korriban'in sith dünyasi, Dantooine deki Jedi Academy ve Kashyyyk in merkezi Wookiee 30 dan fazla item eklenmis Yeni itemlar satin alma imkani Bounty hunter The Empire Strikes Back'ten Kaynak:Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 abi 30dan fazla item nedir? binlerce item var oyunda...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 PIII 1 GHz??????????????benim p3,550mhz,320 sdramçalışırmı?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 sanmıyorum...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bence çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bende Amd Athlon Xp 1.7 Geforce fx 5200 128 mb ddr 512 DDR ram var oyun calismiyo. ikona klikliyorum o geminin resmi cikiyo sonra gidiyo ve oyle kaliyo. Son driverlari yukledim grafik karti icin configure da ki testimin cogu yesil sadece processor hizim sari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yahu şu ses problemini halleden yok mu[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ses nasıl kapatılıyor? Bende aşırı yavaş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 pardon ana config denmiş denicem inşallah azda olsa düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya ben aldım oyunu yükledim .. çalıştırıyorum işte sonra yüklüyor hiç bişey olmuyor öyle kalıyor alala varmı böle bir sorunla karşılaşan ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar