Sin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Acmayi planladigim Run uo tabanlı shard icin yardımcı aranmakta... Run uo ile ilgilenen anlıyan kişiler ilgileniyorsanız... mail: [email protected] icq: 73050819 Mystery Rud[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Sin, 15 October 2003 20:02 tarihinde demiş ki: Acmayi planladigim Run uo tabanlı shard icin yardımcı aranmakta... Run uo ile ilgilenen anlıyan kişiler ilgileniyorsanız... mail: [email protected] icq: 73050819 Mystery Rud[hline]keep clubbin gerçekten güzel. mail felan yako :P[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 o maile 300 dolar önerdiler satmadım :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 sin C dili bilmen lazım ve tam bilmiyorum c# yada c++ olması lazımdı birini bilmen lazım runuo icin[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hadiya bende vbasic le yazdılar sanıyordum run uo yu(!) :) :) bilgilendirdigin için saol[hline]keep clubbin [Bu mesaj Sin tarafından 16 October 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hehee yok galba runuo dan anlıyan burda hehe neyse :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Sin, 16 October 2003 20:00 tarihinde demiş ki: hadiya bende vbasic le yazdılar sanıyordum run uo yu(!) :) :) bilgilendirdigin için saol[hline]keep clubbin [Bu mesaj Sin tarafından 16 October 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] dalga geçmeyelim vb.nete uyumlu(muş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben paintle yazıyorum Zuahzha oda nası oluyorsa[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 vb.net runuo da uyumlu! ayrıca şunu da söölerim runuo kullanmak için c# lazım ya da vb ancak bilmezseniz de açarsınız da ilerde bişi yapamazsınız[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar