kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 arkadaslar ben bu siteden indirdiim scriptleri gerekli olan dosyaya (sphere.ini de gosterdiim dosyalara)yerlestirorum ama nedense genede kullanamıorum lutfen yardım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Ya Bide ben serverimde tum scrolları satın alan bir vendor istiyorum onun icin bi script bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 sphere_vend.scp scriptinde hangi vendorun almasini istiyorsan o vendora neler altina şuna benzer şeyler yazcan sell=i_scroll_mark gibi[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 iyi ama bende sphere vend die bi scp dosyası yok :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 up vede Help Lutfen yardımlarınızı bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 adını yanlış yazmuşım spheretemp_vend.scp dosya bu kusura bakma[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu mesaj zgrw tarafından 26 October 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 oda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 sen scriptleri indirdiğin de ne yaptığını tam olarak anlatırmısın... mesela script dosyaları .txt uzantılımı? yoksa .scp eğer .scp değilse çalışmaz....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 txt uzantılımı? yoksa .scp eğer .scp değilse çalışmaz.... Ya neden buna takıntınız var? oluyor kardeşim oluyor!!!!!!!!! txt bile oluyor spheretables in icine hedethekenk.txt yaptınmı oluyor istersen pdf olsun (:P) oluyor bu olmuyor canım sakaydı ama txt oluyor sizde olmuyorsa sizde hata var gittiğim her cafe evimde heryerde oluyor .txt de olur .scp de olur hatta .scp uzantılı scriptleri Resync etmeden Bug fix yapamıyorsunuz ama .txt deki scriptleri fixleyebilmeniz mumkun reysnc etmeden allahım ya herkez sunu diyor sinir oluyorum txt olmaz PEHH yalan kardeşim gecin o işler devlet su işleri :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: Erutan, 29 October 2003 16:26 tarihinde demiş ki: txt uzantılımı? yoksa .scp eğer .scp değilse çalışmaz.... Ya neden buna takıntınız var? oluyor kardeşim oluyor!!!!!!!!! txt bile oluyor spheretables in icine hedethekenk.txt yaptınmı oluyor istersen pdf olsun (:P) oluyor bu olmuyor canım sakaydı ama txt oluyor sizde olmuyorsa sizde hata var gittiğim her cafe evimde heryerde oluyor .txt de olur .scp de olur hatta .scp uzantılı scriptleri Resync etmeden Bug fix yapamıyorsunuz ama .txt deki scriptleri fixleyebilmeniz mumkun reysnc etmeden allahım ya herkez sunu diyor sinir oluyorum txt olmaz PEHH yalan kardeşim gecin o işler devlet su işleri :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu kaç yerde denediysem txt i asla kabul etmiyor ama ben .55i kullanıyorum ersion farkı varsa iş değişir[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 .55i Bende ve bütün denediklerimde oluyor spheretables icine script.txt yazıyorum oluyor[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 tamam öyle yaparsan olur tabi ben normal haliyle diyordum[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 zuhahauahua bu scpler 51a'da calısırmı :) :) :) benimki 51a :) kusura bakmayın farkında deildim ama ben simdi nerden bulcam su 55i yi ?? Anti(kusura bakmayın oruc basıma vurmus iftardan sonra kafam calıstı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 abi ne diyim ben sana ya......sen bi de öyle dene olmazsa mesajı upla sorunu yaz öyle cevap verelim....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Spheretables'in icine text formatinda bir scriptin tam adini yazdiktan sonra uzantisi onemli degil, xyz de olsa calistirir, ama sirf /scripts/ diye tanimliysa sadece scp'leri gorur Sphere. Resync gerekmemesi diye bir olay da yok, sphere scriptin degistigini farkederse siz resync etmeden de yeni halini devreye sokar kendisi, ona denk gelmistir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: kayaalp, 29 October 2003 21:03 tarihinde demiş ki: zuhahauahua bu scpler 51a'da calısırmı :) :) :) benimki 51a :) kusura bakmayın farkında deildim ama ben simdi nerden bulcam su 55i yi ?? Anti(kusura bakmayın oruc basıma vurmus iftardan sonra kafam calıstı :)) off bagyo okadar yazmış yukarı qr1 midir nedir bi bak zahmet olmazsa[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: kayaalp, 29 October 2003 21:03 tarihinde demiş ki: zuhahauahua bu scpler 51a'da calısırmı :) :) :) benimki 51a :) kusura bakmayın farkında deildim ama ben simdi nerden bulcam su 55i yi ?? Anti(kusura bakmayın oruc basıma vurmus iftardan sonra kafam calıstı :)) www.ultimaturkiye.cjb.net www.sphereserver.com bu sitelerden .55i versiyonu çekebilirsin[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Arkadaşalr ilginize cok tesekkur ediorum saolun buldum 55i yi su an client 3.0.0c yi indiriorum baska turlu girmior girerse biter işim ama bitmesse yardımınıza muhtacım :) Hersey icin saolun Paticiklerin Gücü Adına :) (Yagcılarda incek var :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Calısmadı ya of :( cift clickten sonra bişi olmuo oole kalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 clien t 2,0,0 yada client 2,0,3 le bağlanabilirsin . ayrıca neye Dclick ten sonra bir şey olmuyor ?[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 3.0.0cye bisi olmuo cift clickten sonra 2.0.3dada aynısını yapio bide 200 girerken char selection bolumunden sonra 200 kendi icinde bir hataya neden oldu dio :( [Bu mesaj kayaalp tarafından 01 November 2003 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 2,0,0 da bug var char olarak sadece mage seçersen oyuna connect olabilirsin bide 2,0,3 nerden indirdin Bu Adresdekini Dene Burdaki çalışıyor[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 saol deniyorum valla cok duygulandım benim sorunumla bu kadar cok ilgileneceginiz aklıma gelmedi insallah olur Siteyi yapanlara ve yardımcı olan olmayan herkese tesekkur ediorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 olamaz ya rar dosyası cıktı :( bi tane daha var o adreste onu cekiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 oda fos cıktı ya olmuo ya offf yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar