Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scriptlerle ilgili

kayaalp

Öne çıkan mesajlar

sen scriptleri indirdiğin de ne yaptığını tam olarak anlatırmısın...

mesela script dosyaları .txt uzantılımı? yoksa .scp eğer .scp değilse çalışmaz....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Sosyal ağlarda paylaş

txt uzantılımı? yoksa .scp eğer .scp değilse çalışmaz....

Ya neden buna takıntınız var? oluyor kardeşim oluyor!!!!!!!!! txt bile oluyor spheretables in icine hedethekenk.txt yaptınmı oluyor istersen pdf olsun (:P) oluyor bu olmuyor canım sakaydı ama txt oluyor sizde olmuyorsa sizde hata var gittiğim her cafe evimde heryerde oluyor .txt de olur .scp de olur hatta .scp uzantılı scriptleri Resync etmeden Bug fix yapamıyorsunuz ama .txt deki scriptleri fixleyebilmeniz mumkun reysnc etmeden allahım ya herkez sunu diyor sinir oluyorum txt olmaz PEHH yalan kardeşim gecin o işler devlet su işleri :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 29 October 2003 16:26 tarihinde demiş ki:
txt uzantılımı? yoksa .scp eğer .scp değilse çalışmaz....

Ya neden buna takıntınız var? oluyor kardeşim oluyor!!!!!!!!! txt bile oluyor spheretables in icine hedethekenk.txt yaptınmı oluyor istersen pdf olsun (:P) oluyor bu olmuyor canım sakaydı ama txt oluyor sizde olmuyorsa sizde hata var gittiğim her cafe evimde heryerde oluyor .txt de olur .scp de olur hatta .scp uzantılı scriptleri Resync etmeden Bug fix yapamıyorsunuz ama .txt deki scriptleri fixleyebilmeniz mumkun reysnc etmeden allahım ya herkez sunu diyor sinir oluyorum txt olmaz PEHH yalan kardeşim gecin o işler devlet su işleri :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu

kaç yerde denediysem txt i asla kabul etmiyor ama ben .55i kullanıyorum ersion farkı varsa iş değişir[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne diyim ben sana ya......sen bi de öyle dene olmazsa mesajı upla sorunu yaz öyle cevap verelim....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Sosyal ağlarda paylaş

Spheretables'in icine text formatinda bir scriptin tam adini yazdiktan sonra uzantisi onemli degil, xyz de olsa calistirir, ama sirf /scripts/ diye tanimliysa sadece scp'leri gorur Sphere. Resync gerekmemesi diye bir olay da yok, sphere scriptin degistigini farkederse siz resync etmeden de yeni halini devreye sokar kendisi, ona denk gelmistir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kayaalp, 29 October 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
zuhahauahua bu scpler 51a'da calısırmı :) :) :) benimki 51a :) kusura bakmayın farkında deildim ama ben simdi nerden bulcam su 55i yi ??

Anti(kusura bakmayın oruc basıma vurmus iftardan sonra kafam calıstı :))

off bagyo okadar yazmış yukarı qr1 midir nedir bi bak zahmet olmazsa[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kayaalp, 29 October 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
zuhahauahua bu scpler 51a'da calısırmı :) :) :) benimki 51a :) kusura bakmayın farkında deildim ama ben simdi nerden bulcam su 55i yi ??

Anti(kusura bakmayın oruc basıma vurmus iftardan sonra kafam calıstı :))

www.ultimaturkiye.cjb.net
www.sphereserver.com
bu sitelerden .55i versiyonu çekebilirsin[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...