diablotg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Hepsi ciddi serverlar kasicaksin pvp ni yapicaksin gibisinden hep. Ama soyle sirf pvp uzerine bir shard istiyoruz hemde buyuk bir kitle istiyor
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 millet rp istiyor pvp'den sıkıldı ama acılırsa pvp isteyenler tarafından tutacagına inaniyorum
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Pvp Yapmak Guzeldir.. Ama Insanlar Rp yi daha cok beyeniolar. neden dersenz Pvp serverı okadar kalıcı bi server olmaz nede olsa ekmek Gmden Skill Adminden :) ver skilleri yap editini bitti gitti ne anlıcaksın bu oyundan? Ama Rp de ise herkes kASIOr kastıgınında Emegininde Karsılıgını Alıor.... Bence Rp Shard 1 numara...[hline]Death Uo Shard Developer
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Erondora sana bir +1 veriyorum :D[hline]I don't want to fake it... I want to make it!
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: FRP_Master, 28 November 2003 22:15 tarihinde demiş ki: Erondora sana bir +1 veriyorum :D[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Saolda bana sen +9 katana versen :D[hline]Death Uo Shard Developer
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Erondora, 28 November 2003 22:22 tarihinde demiş ki: said: FRP_Master, 28 November 2003 22:15 tarihinde demiş ki: Erondora sana bir +1 veriyorum :D[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Saolda bana sen +9 katana versen :D[hline]Death Uo Shard Developer *!kusuyordur*[hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- I Love Nemo! MSN Messenger : gnsworld@hotmail.com
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Gayet basit bi cevabı var çünkü türkiyede çok devhasa baglatıları olan server yok yada bunu saglıyan sponsorlar yok euheueh ahhh ahhh hep içimde yaradır bu benim :d[hline]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 RP rlz PVP nedir yaws kusacam artık biraz rp yapalım . Gelin eğlence düzenliyelim partiler verelim masraflar benden olsun :P . Yada ne bileyim güzelce konuşalım ben size saygıdeğer beyfendi diyeyim sizde bana başka bişey diyin . Hergün pvp yapıoz ( gerçi ben pvp yapmıyorum ordu halinde savaşıyoz ) biraz değişiklik lazım[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar