Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba değiştiriyorum?

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

Ama kararsız kaldım şimdi kendi arbamı sattım ve şimdi bişi almam lazım ama bikaçı arasında kararsı kaldım sizce hangisi işte sizlere resimleri ile:
1.G.Cherokee 2000 model

2.Pontiac Transam 99 model

3.Spectre R-42 96 model

yanliz spectre için parça servis gibi sorunlar yaşanması olası duruyor buna göre değerlendirmeleri aliim.
NOT:Arabamı askinjeep ile takasa vereceğim için ancak bu galeriden seçim yapma durumum var ve 40K€'yu geçmemeli.Bu yüzden specter biraz zor gözüküyor ama yinede seçenekler arasında.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 19 November 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Aşkım jeep'e uğradım ve gördüm ki Spectre çok kötü durumda,Kendi arabamı daha bırakmadım ama incelediklerim arasında en mantıklısı G.Cherokee gib gözüktü nedeni transam günlük kullanımı çok zor bir araba bizim ara yok diye tabir ettiğimiz girdili çıktılı yollarda heba olur yazık olur.Ancak günlük kullanım haricinde zevk arabası olarak alınabilir buldum bu yüzden de eğer son bir karar değişikliği yapmazsam Cherokee'yi alacağım.Zaten şuanki arabamda bir cherokee bu yüzden sevdiğim bir model yenisi ile değiştirmiş olacağım sanırım mantıklı gözüküyor.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 19 November 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok RangeRover'lara pek ısınımadım babam çok nadir olsada(bir iki kez oda yıkatmaya üşendiği için) bana vermişti o zamanlarda ne bilim gereğinden büyük gelio oda g.cherokee bence jeepler arasında en iyisi kanımca ayrıca en ekonomiğide o şu seçilenler içinde.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Walla aracı ayırttım artık hayırlı ugurlu olsun g.cherokee'yi ayarladım artık bayramdan sonra gidip alacağım kendi arabamı bırakıp oraya son yolculuğa çıkacağım tatilde arabamla antalya taraflarına doğru...[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KARAMURAT, 22 November 2003 00:41 tarihinde demiş ki:
heh bu arada bu araçtan alan Seda Sayan çok kasvetli bulduğundan sadee 200km kadar kullanıp zararına geri vermiş neler var yarabbim.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

para batıyor onlara.[hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...