KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ama kararsız kaldım şimdi kendi arbamı sattım ve şimdi bişi almam lazım ama bikaçı arasında kararsı kaldım sizce hangisi işte sizlere resimleri ile: 1.G.Cherokee 2000 model 2.Pontiac Transam 99 model 3.Spectre R-42 96 model yanliz spectre için parça servis gibi sorunlar yaşanması olası duruyor buna göre değerlendirmeleri aliim. NOT:Arabamı askinjeep ile takasa vereceğim için ancak bu galeriden seçim yapma durumum var ve 40K€'yu geçmemeli.Bu yüzden specter biraz zor gözüküyor ama yinede seçenekler arasında.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One![Bu mesaj KARAMURAT tarafından 19 November 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Pontiac yada spectre bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 spectre[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Valla Cherokee'nin vergisi ve bandrolü çok yüksek gelir bence... Spectre'de parça olayı mevcutsa Trans Am en iyi seçim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Aşkım jeep'e uğradım ve gördüm ki Spectre çok kötü durumda,Kendi arabamı daha bırakmadım ama incelediklerim arasında en mantıklısı G.Cherokee gib gözüktü nedeni transam günlük kullanımı çok zor bir araba bizim ara yok diye tabir ettiğimiz girdili çıktılı yollarda heba olur yazık olur.Ancak günlük kullanım haricinde zevk arabası olarak alınabilir buldum bu yüzden de eğer son bir karar değişikliği yapmazsam Cherokee'yi alacağım.Zaten şuanki arabamda bir cherokee bu yüzden sevdiğim bir model yenisi ile değiştirmiş olacağım sanırım mantıklı gözüküyor.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 19 November 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 arazi aracı fln alcaksan range rover al gerisi fos. yada bi lincoln navigator fln =) yada spectre yi fln boşver, al 330Ci Cabrio'nu en güzeli sonrada beni evlatlık edin ehe[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 çok pis patinaj çekerim akabinde 600 km ile gittigim bilem olmustur.[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Yok RangeRover'lara pek ısınımadım babam çok nadir olsada(bir iki kez oda yıkatmaya üşendiği için) bana vermişti o zamanlarda ne bilim gereğinden büyük gelio oda g.cherokee bence jeepler arasında en iyisi kanımca ayrıca en ekonomiğide o şu seçilenler içinde.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yok benzinli walla şuanki kullandığım g.cherokee'de benzinli alışığım yani ki bendeki model bu alacağımdan daha fazla yakıyor :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arazi amaçlı kullanacak isen Range Rover al derim ama şehiriçi jeep istiyorsan Cherokee al. Diğer spor arabaları alma bence çok sert kullanılmışlardır muhtemelen.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Walla aracı ayırttım artık hayırlı ugurlu olsun g.cherokee'yi ayarladım artık bayramdan sonra gidip alacağım kendi arabamı bırakıp oraya son yolculuğa çıkacağım tatilde arabamla antalya taraflarına doğru...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hayırlısı olsun[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Aşkım jeep e baktımda şunla takas edemiyomusun ((((:[hline]BedaXa.ComIpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 eheh o beni bir hayli aşar ya 100K$ yada euro olması lazım tam hatirlamiyorum ama öle bişiler olmali :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 heh bu arada bu araçtan alan Seda Sayan çok kasvetli bulduğundan sadee 200km kadar kullanıp zararına geri vermiş neler var yarabbim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: KARAMURAT, 22 November 2003 00:41 tarihinde demiş ki: heh bu arada bu araçtan alan Seda Sayan çok kasvetli bulduğundan sadee 200km kadar kullanıp zararına geri vermiş neler var yarabbim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! para batıyor onlara.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar