karpuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yani tüm mesajların 21.7% si pepelek FM e atılmış... Çok fütursuzca[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 e? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 oha bi de oturup hesaplamız. karpuz işte nolcek[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ne demek abi ayıptır...[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sevaptır[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 günahtır[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sünnet değildir fetvadır[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 şu pepelek fm threadinde konuşulanın ufak bi özetini yazarsanız iyi olur benim için,2000+ msj ı görünce insan okumaya başlamaya tırsıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paticik FM de bir tartışma falan yok Kişi o sırada hangi şarkıyı dinliyorsa onu yazıyor. Ve ne kadar diretsem de biribiryle alakszı iki üç şarkıyı aynı anda yazanlar olmasa çok güzerl bir yer olucak.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bence Paticik FM die yeni bi bölüm acılsın :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 euhae paticik fm sömürülesi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paticik Fm Winamptan olan bi olay mı yani İp falan mı yazıcaz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paticik FM burası iste paticik fm :) yüksek teknolojik degil idare edicen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar