Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28.11.2003 paticik nargile bulusmasi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aksam saat 8:30 gibi kadikoyde nargile keyfi yapacagiz,herkes davetli...Ben iskeledeki fokurtu nargile kafe olabilir diye dusunuyorum(deniz kiyisinda ve ferah bir mekan)...Baska bir yer dusunenler yazsinlar lutfen.Kafenin yerini bilmeyipte gelmek isteyenler ozel mesaj atsinlar...
Mesaj tarihi:
Şimdilik Mesh ve ben gidiyoruz gibi gözüküyor, gelen başka kimse yok mu?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
Ne varki kokusunda mis gibi kavun ;-)..Oturup hos vakit gecircez iste gelirsen iyi olur tabi..

Ben kadikoy'e gidiyorum simdi..Fokurtu'da olurum saat 18:30 gibi erken gelmek isteyenlere duyurulur..Yerini bulamazsaniz,beni (0535 322 53 69) arayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Kaça kadar oturacaksınız ne yapacaksınız? Bire ikiye kadar oturalım nargile içip tavla atalım diyosanız bende gelebilirim 9buçuk civarı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ehueu son 4 gecedir falan paticik nargile tavla kağıt hede hödö leri sabahın 3 üne kadar yaptık gına geldi ben gelmicem hehe ama iyidir böyle paticiksel sosyal aktiviteler, çekinmeyin katılın bence :)[hline]
Mesaj tarihi:
abi deniz iğrenç kokuyor zaten, orda oturulur mu bea?[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...
--
RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim!
Mesaj tarihi:
Ben uzun zamandir gidiyorum fokurtuya,genelde herhangi bir koku olmaz ama istanbul'un iyi calistigi donemlerde olmuyor degil hani..Ama disarda oturmadikca koku gelmiyor.Zaten disarda otursak bile mis gibi nargile kokusu var..
  • Yeni Oluştur...