Nikola Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ben Cok Sıkılıyordum Ve Bırden Bır Server Buldum Ama Server ı Cok BEyendım Ama GErcekten guzel Bır Server.... Bu Serverdekı Tek Sorun O da 12 tane ırk Sıstemı VAr O da BAya Karıstırıyorum Yenı Irk lar VAr Level Sıstemı yok Vede NEcro olmak Isteyenlerden Buraya Beklıyorum www.landofrebellions.com Bu Sıtesının Adresi Acc Alimlari icq dan yapiliyor .... acc almak istiyenler icq =340766679 sadece Ulasmaniz YEterlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 can sıkıntısına server birebir :P bu da güzel eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Nebula Forumları:Genel Bölümü; Aynı yazı. Nebula Forumları:Spheredev; Aynı yazı. Paticik Forumları:UO Sphere Server; Aynı yazı. Bari aynı yazıyı yazıp reklam yapmayın.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ırk ile level sistemi illa birlikte mi olmak zorunda yani? birinden birini koyunca bu "eksik" mi oluyor?[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ostard + mage robe giyen birini gordum server açılalı 4 gun olmuş kesin edit ayrıca bu reklamın aynı snn dede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 3 forum etti. Ne diyim oha[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 eee? adam tanıtmasınmı?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Her foruma aynı yazı baydı ama. Hem aynı yazı hemde farklı kişiler.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 madem bu kadar reklam veriyonuz acc ler açmayla ilgilenin önce ki girip OYNAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ben zaten siteye giremedimki adını yanlışmı yazdınız ne bulamıyorum siteyi[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar