shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Turuncu ve şeffaf olan gameboy colorımı satıyorum. Gayet temiz kullanılmış,ben şahsen Türkiye'de bu renkte bir gameboy daha görmedim,zaten kurada yedigünden kazanmıştım. Yanında ise oyun veriyorum Rainbow Six International Super Soccer Ready to Rumble Driver The Mask of Zorro The Legend of Zelda gibi oyunlarım var satılık.eğer ilgileniyorsanız [email protected] veya 137100623 numaralı icqdan bana ulaşabilirsiniz.[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 fiyat olarak gameboy+tüm oyunlar 70 MİLYON!!! hala daha pazarlık yapabilirim çok uygun fiyatlar çok![hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 diğer oyunları da saysana belkim alırım :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 diğerleri bitek pokemon kaldı :D daha vardı bişiler ama sattım onun için yazdıklarım + pokemon var bitek.[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 özelliklerini say say heveslendir beni.. bayramda iyi para kaparsam senden alırım..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gameboy turuncu ve şeffaf..eski gameboy oyunlarını da reklendirerek çalıştırabiliyor. oyunlar ise rainbow six zaten bilirsin çok güzel bir operasyon oyunuçatışmalar vs. zelda adventure gibi birşey adventure/arcade karışımı. driverda ister görevler yapıyorsun mafianın elemanı olarak ister şehirde normal turluyorsun (araba). haraç vermeyenlerin dükkanlarına adam götürmek gibi hoş görevleri var.International soccer ise gayet güzel bir oyun,tüm ülkeler var türkiye dahil futbol oyunu işte..[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar