Apache Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Nicole Mary Kidman Hawai doğumlu olmasına rağmen ailesiyle beraber Avustralya'da yetişti. Üst sınıf ailesi tarafından daha küçük yaşlarda kültürel eğitim almaya başladı. 3 yaşında bale dersleri alan Kıdman 10 yaşında Drama okulunda aktörlüğe adımını attı. Melbourne ve Sydney'de önemli tiyatrolarda rol aldıktan sonra daha 14 yaşında 1982 yapımı Bush Children. Buradaki oyunu ile dikkat çekti, bir yıl sonra The BMX Bandits filminde ilk başrolünü yakaladı.Daha 17 yaşında Avustralya'da en iyi aktris dalında ödül aldı. Gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu Avustralya televizyonundan tiyatrosuna kadar aldığı ödüllerle ispatladı. Dead Calm filmindeki Sam Neill'in ürkmüş karısının oyunculuğu ile ile yapımcı oyuncu Tom Cruise'in dikkatini çekti ve onun bir sonraki filmi 1990 yapımı Days of Thunder daha ileride kocası olacak Cruise'in karşısında oynadı. Bu evlilikten sonra kariyeri hızla yükselen Kidman ününü kocasının gölgesinden kurtarmayı başardı. Stanley Kubrick'in yönettiği Eyes Wide Shut filminde birkez daha beraber oynayan ikili bir süre sonra aniden ayrıldılar. Kariyerine tek başına devam eden Kidman , The Others ve Kırmızı Değirmen ile başarılı bir grafik çizmeye devam etti, ediyor. "Saatler" filminde önemli feminist yazarlardan Virgina Woolf'u canlandırmak için adeta kendini yeniden yaratan Kidman'ını Oscar'a uzanması an meselesi. Tam bir afet Vizyonun görmüş ve görebileceği en süper hatundur.Tom Cruise ında tam bir dangalak oldugunu nicole ı aldatarak gördük.[Bu mesaj Apache tarafından 26 November 2003 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 vay be[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yahu resimden yazıyı okuyamıyorum ki[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bu arada tom da nicole'u penelope cruz için aldattı haksız da değil hani ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 26 November 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 penelope için nicole i aldatıcam ha ? lol delimiyim la ben :-p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hepsi senden hepsi benden hepsi birbirinden boş :-P iyi bir aktördür hoş bir bayandır ama abaza muhabbetlerini kessek?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hakkaten tom hayatının hatasını yaptı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: theKingpin, 26 November 2003 19:40 tarihinde demiş ki: .......aldat........... [hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. ne kim aldatmış lan "Liv Tyler"ı? vururm lan adamı!!!!!!!!!![hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Efem liv tyler halt yemiş nicole ın yanında.Söylemeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 resim koymakla sanirim bi hata yapilmis :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Apache, 26 November 2003 22:31 tarihinde demiş ki: Efem liv tyler halt yemiş nicole ın yanında.Söylemeden edemedim. iyi tamam ben sana nicolu verim,sen bana liv'i ver,nasıl?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Ah bir tıklatsam ona başka ne isterim[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 liv'in yanında nicole'un esamesi okunmaz yahu i want her i will come and claim her eauha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ulan Tom, Nicole'a yapılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Nicole ablaaaa Sen çok yaşaaa Canı mfeda olsun sanaaa geyik bi yana bu hanım gerçekten yetenekli ama[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 nicole kidman bir karakter degildir?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Çaktırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abazan muhabbeti başlamış gine ehehe[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar