Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1-2 Soru

Gigabyte

Öne çıkan mesajlar

Herkesin bildiği gibi gm robe giyince saçlari kesmek zorndayiz bunu kaldirmak istiyorum.Gm robe giyince saçimiz gözükmesin bunu nasil yapabiliriz.Uzun zaman düşündüm denedim olmadı sizlere danışmak istedim.
2.ci olarak ise tavsiye edebileceğiniz house menu hangisidir ?[hline]Sicilli üye
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasi yok...Ben hicbir zaman aklımdan oyle birsey gecirmedim yaptigimin ayip oldugunu da biliyorum...Diyorsundur ki madem bilion nie solemion hava atmak icin mi yaziorsun...Tabiki hayir...Ha ben bi konu hakkında 2. bir topic acmadim o actigim topicte yazdim dimi seyta tam bir aciklama gelmemis . o yuzden tekrar yazdim.daha dorusu hic aciklama yaoktu sadece neyin ne oldugunu anlatiyor oraya yazdim 1 yildir yardim gelmedi...Gir bak faqda sikca sorulan sorularda zamanına bak.1 yildir cevap gelmesse ben hıyar gıbı omrun boyunca oraya baksınlar da gorem diye beklemicem heralde?Dediklerim mantikli bir dusun.Simdi abuk subuk cevaplar verme.Ha bu arada gm robe u sole yapacaksin simdi o gm robeu giyince hairini invis olarak cantaya dusurebilirsin.Bunun icin cok kolay bi scp yazilir.If biliyorsan 2 dakkani alır yapması :) mantıksal olarak hair cantana duserse yok oluyor yani...[hline]I don't want to fake it...
I want to make it!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu Gm robe un altina ekle .Boyle birsey olmasi lazim

ON=@Equip
if (0 != 0)
cont.tag.gmhair =
cont.tag.gmhaircolor =
cont.findlayer(11).remove
endif

ON=@Unequip
if (!strmatch(,))
cont.tag.prevgm =
cont.newitem
cont.act.equip
cont.act.color =
cont.act =
cont.tag.prevgm =
cont.tag.gmhair =
cont.tag.gmhaircolor =
endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...