RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 *!saat sabahın 5'i. bilgi almak için yarım yamalak ingilizcemle sphere irc serverında sürünüyorum. neyseki bişeyler öğrenebildim. halada serverdayım...* Evet arkadaşlar bugün Sphere'nin sitesinde okudum. Zorm ve RoseThorn Sphere geliştirme ekibinden ayrılmışlar. Sanırım bir anlaşmazlık olmuş ve Zorm ile RoseThorn ayrılmış. Haberin orjinali şu adreste: http://www.sphereserver.net/showarticle.php?threadid=24081 Ayrıca Sphere geliştirme ekibi şu uyarıda bulunmuş. "SphereServer asla diğer sitelerin içeriğini kontrol etmez. Başka sitelerden indirdiğiniz *.zip, *.exe, *.dll veya *.scp uzantılı dosyalardan biz sorumlu değiliz. SphereServerın resmi IRC ve Forum servisi her zaman www.sphereserver.net adresindedir." Yani artık Zorm'un çıkarmış olduğu DLL dosyalarının Sphere ile bir ilgisi yok. Ve resmi değil. Sphere ile ilgili son gelişmeleri buradan bildireceğim. Sizlerde bilgi aktarırsanız sevinirim. [Bu mesaj RaZ0r tarafından 27 November 2003 05:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Rose and zorm are saying different things than westy and damian RoseThorn ve Zorm kendi sitelerinden (www.tregena.net) açıklama yaptılar, tüm konuşmalar burada geçiyor. http://www.tragena.net/phpbb2/viewtopic.php?t=648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 #Sphereserver kanalı gayet gergin durumda. Tüm kullanıcılar "55i rullz" diyor. En son olay: Damian ve Shadowlord birbirine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: So Damian, Know any planned fixes for the Next Sphere version? guilds are a priority right now Damian yeni 99z versionlarında guildlerin öncelikli olacağını söylüyor.[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Developer Celeron'da Sphere geliştirme ekibinden ayrıldığını duyurmuş. İlgili adres: http://www.twilightmanor.net/boards/viewthread.php?tid=97[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 gitti gider sphere[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bu şumu demek oluyor sphere 0.55i kullanan serverlar zormun dll sini yüklerse yasal olmyan işmi yapmış oluyor yani bir çok serverda bu dll yüklü[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hersey cok yasal sanki :) yükleyebilirsiniz ama basınıza gelebilceklerden biz sorumlu değiliz demiş sphere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 55i artık geliştirilmeyecek. Ayrıca 99z'lere AoS client desteği verilecekmiş.[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar