Vampire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Evet oyun cikti sharereactorden bulabilirsiniz, oldukca güzel grafikler ve baya hos hareketlerin ve klasik prince of persia efsanesinin ögelerini tasiyan oldukca hos bi oyun...Daha sahsen yüklemedim ama sonucta oyunun adi bile dl etmeye yeter :D :D :D[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Okuduklarıma gore oyun baya bırsey vaad edıyodu.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 aa negzel oynıcak bişi çıktı :) bildiğim kadarı ile ilk 2 oyunu yapan şahıs bu oyunun yapımında çalışmış, yane düzgün ve güzel bişi olması büyük olasılık.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ilk oyunun bizde yarattığı etkiyi yapabileceğine inanmıyorum açıkcası.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: LevieMaxilack, 27 November 2003 16:53 tarihinde demiş ki: ilk oyunun bizde yarattığı etkiyi yapabileceğine inanmıyorum açıkcası.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... imkansız...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 gigada gördüm o olayı (gamecube versiyonuydu sanırım) herif ölünce zamanı geri alıo geri canlanıyo yani ama oyunun kamera açıları hiç hoşuma gitmemişti (bunda farklıdır belki) yani o zamanla oynama olayı ölünce olacak başka zamnlarda olur mu bilmiorum oynayamadım henüz:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ps2 da oynadım,yarısına kadar geldim.oyun gayet güzel,hareketler biraz abartı ama olayın zevki burda. herkese tavsiye ederim,hiçbir şekilde pişman olmazsınız.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: LevieMaxilack, 27 November 2003 16:53 tarihinde demiş ki: ilk oyunun bizde yarattığı etkiyi yapabileceğine inanmıyorum açıkcası.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... O bir ilkti kendi arasındanda ondan ben hala oynuyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar