Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simdi size fantazi bir soru..

-tamer-

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonus, 26 November 2003 22:59 tarihinde demiş ki:
AKBİL'ime şöle bi kaç milyarlık doldururum sonra gider 1.000.000 kontor alırım:)[hline]MKC

-Boynuzları
-Geyik boynuzlu
-GEYİK

Ne akbile ne tele belli bi miktardan sonra yükleme yapamıyosun şansına küs :([hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

döşersin döşemesine ama anca parkı fln döşersin aldıın eşyalarla
döşiycek evin olmaz :P
adam 10 15 mılyar demiş
Bari bi iş bi araba bide ev koyalım 15 mılyarla hayatımız kurtulsun :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 26 November 2003 13:33 tarihinde demiş ki:
10-15 milyarlik votka icersen ustune 50-60 milyarlik hastane + temizlik + cenaze masrafi cikartirsin.

parayi aklardim, gider bi dernek kurup ona bagis yapardim butceyi de somururdum istedigim gibi.[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!?

sen şu iktisatı kazanıp bitirince bi şirket kurallımmı senle? :)
Sosyal ağlarda paylaş

dimi :) kışın, yanında bi çanta parayla dağda dolaşmak çok ilginç olurdu ehe paraları yakıp ısınırsın.

en mantıklısı önce benim sora bonenin dediği şey bence, yani ben böle bi durumda kalsam ilk yapacağım şey.
hem dikkat edin adam elimde 15 milyar var dememiş, bu olayı belki 10 aydır yapıyor 130-140 milyar parası da olabilir (bir kısmını harcadığını varsayarsak onca sürede).[hline][i]Wow - MM
Sosyal ağlarda paylaş

sanal ortamda tanıştığım mephisto_ nick'li bir adama verirdim parayı her ay[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 27 November 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...