Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Divx açmakta sorun yaşıyorum. buffy açmaya kalkınca connecting diyor, takılıyor pc. kitleniyor. mpgler çok rahat açılıyor. x-men divx açılıyor. acaba nimo codecte mi hata var, yoksa media player 9 mu? media player 7 vardı bende, 9a yükseltince, bu sefer şu hata çıktı: bir movie izlerken, ilk önce pause etmek lazım bir süre. Yoksa aşşadaki scroll bar çalışmıyor, üstüne tıklayınca, film baştan başlıyor.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Aynen bende MP 9 a gecince dedigin sorunlar basladi daha once 7 kullanirken olmazdi. Real play le idare ediyorum. Divxleri acmak iskence oldu sesler goruntuden ya once ya sonra geliyor hatta bazen ses hatasi yuzunden film bastan basliyor. asagidaki scroll bar ilk 5 dakka gectikten sonra duzgun calisiyor 5 dakkadan once yaparsan film bastan basliyor. Hatta bi ara media player in yeni update ini yapmadan once filmleri amuda kalkik vaziyette aciyordu. Bir bilen varsa cok iyi olcak.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 pauselamak lazım o baştan başlamasını engellemek için..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 up[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Öne çıkan mesajlar