Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 igılay arkadaş söyledi east indian company oyununu araştırıp bakmadım bilgi sahibi değilim doru dürüst benden daha iyi anlayan adamlar var forumda onlar açsın. birde manual için wikivicky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 oyun dosyalarından azerileri falan nasıl ottoman nationalitysine ekleyebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 country klasöründe ülke tanımları olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, notepad ile açıp bir bak içine tur dosyası varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bulamadım ya country de bişiler yazıo ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ott da olabilir dosya ismi, bende yüklü değil şu anda bakamıyorum. ama her paradox oyununda country klasöründe editlenebiliyor ülke özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Azerbaycan'ı eklemeye kasıyorum şuan yeni ülke olarak. Partileri bi kaç değişiklikle direk ottomandan çaldım bayrağınıda özbekistan bayrağı oldu ama oda güzel :D bakalım nasıl olcak ss koyarım yapabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yıllardır victoria aşağı, victoria yukarı dediniz. çektim dün. şu sanayi işini anlatsanıza biraz. yeterli adam gücünü nerden elde ediyoruz? defence, bi de 1 çubuk daha var orduya daha çok adam toplarız diyor da, sanayi için işçi de sağlıyor mu bunlar? guide var hep internette, manuel bulamadım. varsa güzel bir kaynak, o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Defence aldığın manpower ve leadership'i etkiler. army maintance ise bir birlikte max kaç adam olabileceği. atıyorum army maintance yüzde 60 kadar falansa orduyada 6000 adam gelebilir. 5000 kişiler diyelim reinforce dediğin zaman manpower'dan düşer oraya eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar