Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Diğer topicte bahsettiğim Türkçe Spawn ciltlerini okurken gördüm.. ciltlerin içindeki her sayıdan önce bir spawn işareti var. Ayrıca bazı Spawn dergilerinin tanıtımları var. Böyle karmaşık ve korkunç çizilmiş.. Bir de Batman'in bazı çizgi romanlarının reklamını görmştüm çok önce. O da bahsettiğim tarzda çizilmişti. Korkunç, karanlık ve karmaşık... Türkiye'ye bu tip çizgi romanlar geldiğini hiç görmedim. Ama o çizimler bile (özellikle bahsettiğim Spawn işareti) beni benden alıp götürüyor.. Bu tip serileri (en azından yeni satılanları internetten alabiliriz) almak ve okumak istiyorum. O çizimler, Sandman çizgi romanını bebek hikayesi gibi gösteriyor.. Valla iç karartıcı ç.r.lar okumak istiyorum biraz da.. Rengarenk spawnlardan supermenlerden sıkıldım..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 spawn ın bazı özel sayıları var o şekilde çizilmiş,bende vardı sanırım,zamanında gerekli şeylerden almıştım, bide başka başka spawn çr ları var mesela medieval spawn falan var. ayrıca karanlık çr olarak d,Darkness iyidir, eğlencelidir hem darklinglerin konuşmaları :) baya vardı ama artık takip etmediğim için unuttum çoğunu.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambitds Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 spawn in bi cok sayisinda bole karanlik cizimler var bana uymaz ama seni aciosa istanbul gerekli seyler en ii adres derim[hline]You will be fine,Chére. You got people watchin' over you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hellboy baya ilgimi çekti benim. mike mignola epey karanlık bir ortam yaratmış. dark horse'un çıkardığı yeni conan serileri epey ilginç olmuş. cary nord'un çizimleri çok hoşuma gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Batman Gotham Knight filmini tavsiye ederim. Spawn çizgi filmi gibi ama biraz daha animesel bir çizgi film çıkmış. Spawn gibi kısa kısa bölümlerden oluşuyor, ama 1 saatlik tam bir film şeklinde DVD'de sunmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard beni bu bitirdi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 5 sene önceki imzalara baksan neler neler yazmışım peheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar