kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 nasıl max lıcaz onu ? :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Options==>Kazaa Lite Options==>Advanced==>Maximum Number Of Search Results var onu 200 yap b idaha dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 200 de zaten hoca .. ya varya ne kadar spastik bi programdır bu titlede Sfx-factory li bişey buldum 104 mb dl etmeye çalışıyorum remotely queued diyor bu ne demek ya ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hmm otomatik sıraya alıyor direk. Tekrar Tekrar aratıcaksın 2-3 user oldumu indirisin. Kolay gelsin demekten başka yapabilecegim birşey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tamam aldım dlye hadi bakalım oh be.. sen dial upmusun yanlız fake çıkarsa yazık olur o kadar saatine :([hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mlsf 15 ine kadar öyleyim :) cidden aglarım fake ise . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 dl ettin mi nox ben ettim ehem bazı sorularım var öncelikle oyundan çıkmak hayli problemli neden olduğunu anlamadım install ettim ama ms dos iconu gibi bişey çıktı dos modunda açıyor sanırım.. ayrıca ses yok sadec alt yazı var sizdede ölemi deli oldum..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 24 November 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 nox hala haber yok bakıyorum bu arada Dewmi ile oynadığımız oyun nedir hala mantığını anlamaıdm..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bir Allah'ın kulu yardım etsin lütfen..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben de larry6 var xp pro da açmaya çalışıyorum sadece ses geliyor görüntü yok ?[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 kazaadaki larry 7 de seslendirmeler yok..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 seslendirmeler olmadan o oyun oynanmaz böhühüh[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yükledim bitirdim oyunu . Sesler şöyle böyle müzikler ii . bende sorun çıkarmadı . kullandıgın sistem ne xp mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Geç oldu biraz topiğe bakmam ama bazı soru işaretlerini kaldırmak istiyorum.. Underdogs demişsiniz. Underdogs en şerefsiz abandonware sitesidir. Abandonware ne demek? Kısaca, eskimiş ve satışı durdurulmuş oyunlardır. Mesela Prince 1. Ama Larry 7, Monkey Island 1 gibi oyunlar hala satılıyor. Bu yüzden underdogs gibi ISDA gibi bu tip siteleri kontrol eden kuruluşlara en bağlı yerlerde daha abandonware olmamış programları indiremessin. www.tuol.org'da bu tip abandonware siteleri var. Bazıları abandonware olmuyan oyunları da içerebiliyor... ******* Kazaa'ya gelelim. Kazaa, abandonware felan tanımaz, direk başka birinden indirebilirsin.. ama bunlar genellikle CD-Rip değil de sıkıştırılmış olur. Yani ses müzik felan yok. Sesli Larry 7 bulursanız bana da haber verin.. more sources needed gibi mesajlar, o dosyaya sahip olan bir başka kazaa kullanıcısı bulunamadı demektir.. Şimdi kazaa lite k++ kullanırsanız, otomatik olarak bu more sources needed'larda "search fore more sources" yapıyor ve kullanıcı arıyor.. Benim kazaa ile ilgili bir topiğim var, ayrıntılar için oraya bakın.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Yeni İndirdim Larry 7 müzik ses var . Sesten kastım konuşmalar yok ama tamamen deil özel sahnelerde sesler giriyo :D Müzikler var. Kazaa da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 başında böle bi banjo muziği mi var ? devamı onu falan çalıyor o kadar müzik bizdede var ama kounşmalar yok sadece alt yazı böhühü[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ya şu dewmi moore u nasıl yenicem kumarda bir allahın kulu sölesin artık be ! ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 !'^+%&/$#[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 *!intahar eder*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 www.dlh.net 'te Larry 7 tam çözümü vardı..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 zaten geçtim bonecum .. ps:cepten msg salladım ama cevap vermedin.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar