Nikola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Alın Size Olimpos Kadar Guzel Bir Server.... İste BEnce Server Budur... Server E Cok BAyıldım Gercektende... Ne Zamandır Uo oynamıyordum Bu Server İyi geldi.. Walla .. VAli Sistemi VAr Ama Bana Biraz Karisik geldi .. Server Daha Acılalı 2 gun olmus .. Yenilikleri Falamda Hosuma Gitti.. Sizlerde Gelin de Server kaliteli player Gorsun Derim Ben... Gelmek İstiyenler ... www.uoex.cjb.net Kayıt Olsunlar Yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Tahmin ediyorumki olymposda pek kalmadın. O yüzden bu hatanı görmezden geliyorum...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Hatta bence düzelt hatanı ''olympos kadar olmasada güzel bir server'' diye.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Hatta 'olymposa yaklaşamasa bir göz atın' olabilir.Olympos maddi değil manevi bir serverdı,iyi scp ler değil orada yaşanan olaylarla hatıralarla akılda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hatta "saçma sapan bi server ama bakın. oly de server bu da server" bile olabilir. :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bunun yeri Olympos forumlarından çok sphere server bölümü bence, açıldıysa server tabii ve oranın yetkilileri de aynı fikirdeyse. Taşıyorum oraya, başarılar serverla ilgili kişilere.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adorer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Valla shard sitesi clineti güzel ama Account 2 haftadır acmadılar :) Sorumsuz Bir shard Kryyn Uo Gibi. Ben Krynn Uo sharda gmdim Owner'a nblde acc verirsem beni HC yapıcakdı Bence bu serverında onlardan farkı yok. KALICI SERVER LAZIM ARKDAŞLAR [Bu mesaj Adorer tarafından 26 November 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Eh birde bu açtıgın kaçıncı thread..[hline][Reborn] Kevin Blackice ------------------------------------- Mail Adress MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar