metboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bunun tablarını nerden bulabilirim bilen varmı. arkadaş bana çalamazsın deyip duruo. gaza geldimde tablarını nerden bulcam ama o da var[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bu arada konuyla alakası pek yok ama bilmeyenler için söyliim, 16 ysk---> 16 yaşında süper karizma. :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya tabını bilmiyorum ama rahat çalarsın abi. Kolay yani.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
metboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aa harbi :D[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
metboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya kolay ama adam ikna olmuo bi kere gaza geldim bulmak lazım :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 one ya çıkıo aptal aptal solo atio ondanmı bahsediosun?yoksa bonus kart'ın müziğini gitarla çalmışlar ondan mı?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 abi önce re pentatonik sonra mi pentatonik ten solo (galba :)). Edit: Majör.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 26 November 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Yanlış bir anlaşılmaya fırsat vermek istemeden:) tablarını arıyorsan büyük bir ihtimalle çalamazsın bencede:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Head Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 o velet çalmıo arkadaşlar onu. başka bi adam var aynı giysiyi giydirdiler o attı soloyu nerden mi biliyorum reklamda oynadım da ondan eheh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
metboy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 iyi lan kendimde çıkarırım nolcak lol[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Aowww Head sen ünlü olmuşun yauww.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 head o çığlık atan kızlardan birimiydin? :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 rgdb hayır reklamın yapılmasını engelleyici hareketleri yapan ben(biz) dik. misal : zıplayacağımız yere pogo yaptık felan. su makinasını bozdum euhgf[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sinan çetinin hatun aşkı yüzünden ne kadar hatun varsa alayını koydu kamera önüne.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Wulfgar o soloyu Hakan Utangaç ın attığını söyleişti bana ama ne kadar doğru bilmem[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Öne çıkan mesajlar