Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Overnet kullanıyorum. Pardon yani kullanmak istiyorum ama firewall sorunu yüzünden kullanamıyorum. Ya bana firewalled mesajı geliyor fakat ben firewall kullanmıorum. Retest diyorum yine firewall var diyor. e anlamadım ki ben bu durumu. Ne yapabilirim bi tavsiyesi olan var mı ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aynı sorun bende de var biri yardım etse :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 öööh buldum router kullandığım için dmzlemem gerekiyo kendimi. eh dmzlemeyince de max downloadım 0.2 kbps oluyo ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 xp'nin içinde built-in firewall olduğunu bilmeyen kullanıcılarımız var :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 xpnin firewall ı inanılmaz bişi adamlar işin kolayını bulmuş. firewallın yaptığı tek şey bütün portları kapamak. hiçbişi yapamıyosun belki, ama virüs girme şansı 0%, dimi? lol ;) J[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 olur mu öle şey ya bn xp nin firewall unu kullandım bütn portları kapamıyo yani öle bişiy söz konusu değil internetten takılabiliyosun ama bazı programlar windows tam tanıumadığı içijn çıkış yapamıyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ben asagidakileri yaptim oldu belki size de yardii olur.. oncelikle su sayfada neyin ne oldugu iyi bi sekilde aciklanmis; http://www.overnet.com/documentation/lowid.html bnm sorunum hardware firrewall yani router kaynakli oldugundan o bolume baktim ama orda bnm router markasi yani d-link yazmadigi icin google dan arattim ve buldugum sayfa isimi cozdu o sayfada sudur; http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1405#604 . sizin probleminiz de router kaynakliysa ama markaniz linksys ve ya d-link diilse yine de orda anlatilanlari iyi okuyup siz de yaparbilirsiniz. tabi soylede bi olay var ki bu overnet,emule ve edonkey yavas programlar ben 20 kB'nin ustune cikamadim..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar