Akira Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Vay be yani sen simdi diyorsunki solo pvp de en kuvetli chr doctor chr puah inanmak cok zor deil imkansiz eminmisin bundan 200 levellara kadar kastıkdan sonra patlamasın birde bu chrla nasıl exp toplanırkı myaratık falam kesebılırmı bu 20 levellarda ?
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 en iyi solo class'i Doctor'dur...[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Akira Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hayda sen simdi bir doc bir soldıerı alırmı dıyorsun pvpde peki bu yeni acilan sınıfa ne dıyorsun keeper hakkaten anlamadım olayı o zaman durum cok dengesiz pvpde peki sen deneyımlısın keeper a nedersın doc onuda alırmı ? senın doc chrın varmı Doctor Does what it says on the tin! Funnily enough a doctor's primary roll is healing, which they excel at. This being the case you won't be surprised to hear that these guys and gals are in high demand for groups of any description! Alas they do lose out though when it comes to soloing, its not impossible, just very, very hard. kaynak : http://aovault.ign.com/thegame/guides/#profession burda tam senin dedigini tersini soyluyor sanki solo oynamak cok ama cok zor diyor ! hep kaybederler diyor tek baslarına [Bu mesaj Akira tarafından 07 November 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Absolut, 07 November 2003 11:24 tarihinde demiş ki: 210+ agentlar cidden baya sakat olucak ama 210+ olmak için herhalde minimum 1 yıl uğraşmak lazım o ayrı inanmasi zor ama adonis redeemed garden girisinde 106 neutral gordum dun aksam.!!!!
Akira Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 o dedigini birde anlasaydım ama hakkaten doc acıcam bakalım cok merak edıyorum 700 mb dayım daha 600 var yarın gelırım hewrhalde
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Simdi en basta bir Doctor olarak uyarimi yapiyim Doctor olmak biraz zor acikcasi surekli milletin Hit Pointini kontrol ediceksin Aggro cekmemeye calisicaksin Raidlerde maymun olup saatlerce milleti heal ediceksin Onun disinda yuksek level olana kadar canin yanicak ama yuksek lvllarda eger dogru skillerle gidersen kolay kolay olmezsin Init debufflari pvpde herseyin tabi en son ogrendigim kadariyla ntlerin resistlerinden dolayi init minit etki etmiyormus :) onun disinda Team sorunun asla olmaz her team doctor arar cok abarti twink degillerse :) Benim acikcasi tavsiyem Eger ben kendimi kasarim sonra kral olurum diyosan Doctor ac yok ben atraksyon yapicam diyorsan acma :) Eger ileri yonelik dusunuyorsan Atrox ac derim HP sorunun olmaz int sorunun olur ama onun icinde VTE ve Impler var ayrica Tier 3 Doc Armoru icin en iyi breed atrox gibi gozukuyor tabi nano problemin olabilir Atroxa ozel pistolde vardi Nano HP ozurlu ama Nano su her zaman seni kurtarir dusuk lvllarda cok fazla olursun ama yuksek lvllarda dagatman olasi ayrica nano only itemlarda guzel tabi guzel olmasi kolay bulunabilitesi var demek degil Shades of Lucubration ve Dr J. Kevlar hedesi suferdir ama cok igrenc gozukur :) Solitus bence Doc icin ideallerden ama 3. tercih HP si biraz fazla ama nanosu ona kiyasla dusuk daha cok secenler HP si yuzunden yada daha cool gozukuyor diye aciyor :) Opifex sakin acma en gereksiz breed doc icin aman diyim. Onun disinda Omni Doclarin Omni Med Battle Suit Setleri var ama toplamasi bi o kadar zor ve lvl req 190 dusunme bile baslarda bence :) Ne acarsan ac her zaman Nanoc Init Bio. Mate. Mat. Mate. Treatment First Aid Nanoyu maxla Onun disinda Comp Liter Nano Skillerini Abilityleri maxlamaya calis STR ve Stamina yi pek dusunme bufflarla 60+ kadar arttirabilirsin sanirim ama tabiki maxla cunku skillerin hepsi etkiliyor PSY Nano skillerin icin lazim ve Tier Armor icin firsat buldukca maxla Silah olarak 2 secenegin var bence Rifle - Pistol Pistol acarsan adam akilli pistol bulman uzun zaman alicak yuksek lvl req istiyor cunku Rifle acarsan Cat ve X-3 var dusuk ql leri var ama combat en son dusuncegin sey olsun cunku milleti heal etmekden pek firsatin olmicak :) Sorun olursa bana mesaj at oyuna giremiyorum bu siralar ama chat clientindan cevpalarim. /Tell Disquast
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: under_the_runes, 07 November 2003 22:07 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 07 November 2003 11:24 tarihinde demiş ki: 210+ agentlar cidden baya sakat olucak ama 210+ olmak için herhalde minimum 1 yıl uğraşmak lazım o ayrı inanmasi zor ama adonis redeemed garden girisinde 106 neutral gordum dun aksam.!!!! 106? 206 olucaktı herhalde. ve Ben arkadaş bugun seçse agent ancak 1 seneye 210+ olur anlamında demiştim :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Buyrun 207[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 İnvulon SL ile coooook sey degisti kimseye Trox olmasini tavsiye etme cok üzülürsün özellikle casterlara SL itemlar profa göre req istiyor ve inanılmaz itemlar var :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Akira Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: NeoCrime, 09 November 2003 11:39 tarihinde demiş ki: İnvulon SL ile coooook sey degisti kimseye Trox olmasini tavsiye etme cok üzülürsün özellikle casterlara SL itemlar profa göre req istiyor ve inanılmaz itemlar var :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" atrox demek istedin herhalde peki ne acalım o zaman
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 LoL AO da bazi seylerin kısaltmalarını kullanırız sürekli bazıları birbirleriyle aynıdır ama genede konu degismediginden anlaşılır nm= nano mage yada nothing matter sol= soldier solitus gibi gibi doc ile en önemli ihtiyacın büyük bir nano poolöve yüksek nano cost reduce bunun için nm'de %55 olan nano reduce cap senin en çok işine yarayacak özelliktir. bir çok class pvp de %40 capini direkt vurabiliyor onun için hp hem cok cok önemli hemde önemsiz. sen healer classla pvp yapacagın için önce yüksek lvllara ulaşmalısın sonra pvp de filan dagıtırsın. eğer caster oynuyucaksanız SL ile birlikte gelen en büyük değişim Nano Mage oynamanın daha avantajlı olmasıdır.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 nanomage sufer tabide sorun tier 3 armoru nanomage nasil giyicek :D
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Zor :) Opifex derim başka birşey demem. Neden derseniz bilmem. Söylemesi en zoru o :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 nm nevermind deil miydi ?[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 nvm nevermind bazen nm diyede kullaniyorlar dedigim gibi bir kaç anlamı var işte dialoga göre karar veriyon hangisinin kullanıldığına :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
khellendros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bu kadar doc muhabbeti olmusken bende bişi sorayım.. Bende su an doc kasıyorum ama silah yerine mart arts a yukleniyorum mantıksız bi iş mi yaptım acaba?
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 MA cok kolay aggro ceker ve acikcasi cok iyi dmg veremezsin en azindan silahla kiyaslarsan ve bana gore acikcasi hic bi combat skilline erken asamada verme en azindan lvl130-140 olmadan verme cunku ise yaramiyor :)
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 aklımda bir soru işareti oluşturmdın değil hani ne biliyim speacialler filan NR dmg stun bilemiyorum ama tam ne dersen yalan olur şu anda çok mantıksız görünmedi gözüe ama QB kullanan NT varda ma Doc mu olmuyucak :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 MA doc icin kotu bir secim bence, dusuk lvl icinpepper pistol/kadeh/yastiklar buff acisindan cok daha iyi secimler. Zaten dusuk lvllarda kimse doclardan dmg yapmani istemez, iyi heal yeter. Yuksek lvllarda ise MA daha cok crite dayandigi icin istesen bile fazla dmg veremezsin. QB/EQB kullanan doclar var zaten, ama olay disardan gorundugu gibi degil :p QB/EQBde min/max dmg hos ama silahlar cooooook yavas, enfle bile vuruslar arasinda uykum geliyor. SLi goz onunde bulundurarak en iyi PvM dmgi; hizli, dmg araligi dusuk, veya special rechargei hizli silahlar veriyor. Tavsiye ettigim proffesion specific olmayan silahlar Flux pistol, bow of double nimbus, frost-bound reaper, plastic pole.
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 En son konusdugum doclarla ve cry in gosterdigi itemlera bakarak pistol : flux melee : frost-bound reaper guzel gozukuyor acikcasi fbr ye gitmeyi hesapliyorum pop un devri bitmis iyice zaten[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hehe ne kararsiz adamsin sende :p ben pistol yada bow derim doc icin, tabi SL icin konusuyorum[hline]Chrysaor - The Man Golestandt - Don Soidia - Spiritual Leader Uklesh - Initiate
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sen iyi diosunda doclar ayri diyo sen ayri diosun :D ortak cikan sadece 2 si oldu
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Benim tanidigim doclarin %80i flux/pop kullaniyor. Aslinda salla xp pistol al 2 eline (%4 tanesi), kimsenin sikayetci oldugu yok. Ben MPde oyle yaptim hehe leeeeechness..
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 iyi diyosunda sizin solo karakterleriniz var benim yok :)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Öne çıkan mesajlar