Enesssss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 eVET NAMAZDAN SONRA İLK GELDİĞİM YER PATİCİK HERKESİN BAYRAMI MÜBVAREK OLSUN.ALLAH SEVDİKLERİNİZDEN AYIRMASIN...:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 oo bayram namazi da kilindigina gore artik uyumamin zamani gelmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ula ben dondum ya sokakta kaldık mont üzerinde namaz kılarken kaldırım taşları dizleri ezdi resmen...bayrama eziyetle girdik ama eve gelince 60 milyonuda kaptık tabe :D bu bayram ÇOK İYİ GEÇİCEK YA[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 :) herkese iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 akşam film izledim 2 de yatağa girdim ancak vicud alıştığı için saat 5 gibi uyuyabildim sabah 7.30 da kalktım namaza gittim şimdi ruh gibiyim ama uyumak istemiyorum.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mına koyim yaaa, yanlış numara aranması sonucu az önce uyandırıldım. Öğlen yemeğinede aile toplantısı var, artık para alan değilde veren bir kişi olarak bu gün hiç iyi geçmeyecek, zaten kötü başladı :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: fedaykin, 25 November 2003 10:23 tarihinde demiş ki: Mına koyim yaaa, yanlış numara aranması sonucu az önce uyandırıldım.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Deli sinir edici bi olay ya gözler şişmiş bir vaziyette o sesle acele kalkıyorsun bi bakıyorsun kronun teki eee öhm pardon bilader yanlış numara diyip kapıyo bu gene iyi biraz bazıları baktı ses yabancı kütenk diye suratına kapanıyo ana-bacı düz gidiyorum o zaman duyuyordur elbet sesimi.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 iyi bayramlar gençler ve kendini genç sanan moruklar..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yaw lanet olsun, yaş 21 olunca kimse bayram harçlığı vermiyo.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 daha beteri 27 yaşında olunca herkeze bayram harçlığı veriyorsun :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 daha beteri, 19 yaşındayım ve hiç bayram harçlığı almadım ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 İnsaf be... Ne biçim bir ülke olmuş burası, harçlık bile dövize bağlanmış...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hepinizin bayramını var ya... kutlarım ben, bakınız böyle "hepinizin bayramı kutlu olsun" *!bayramlarını kutlar yerine oturur* ha harçlık alıp vemr olayına gelince nedense manyaklığımdan herhalde şu harçlık olayını hiç sevmem... hiç sevmem; bayramalrda harçlık istemeyi ve harçlık veren büyükleri (anam babam hariç onlara bir şey diyemiyorum) hastasıyım; bayramda şeker ikram edip mendil ve çorap tarzı küçük hediyeler verenleri[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 mendilin icindende para cikar ama bazen :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 40 kaat kaptım annemden,devamı gelecek niaha[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ben kendimi bildim bileli hep döviz olarak harçlık almışımdır.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hehe başlığa bittim.Bayramınız mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 kalkalı 2 saat oluyor[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 kutlu mutlu ola[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bayram namazını hep uzaktan izlerim.Yani o kadar erken bir saatte mabedlere dolmak yani hep ilgimi çekmiştir hem kopek gezdirmek mantalitesi altinda hep gider izlerim. Tabi karşıdan öyle bön bön dışardakilere bakınca biraz garip kaçabiliyor ama olsun bayramlar hep ilginç gelmiştir bana izlemesi ve içinde yer alınması da öyle olmali...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar