Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Eh artık açim dedim =) Dün okadar sevinen fenerli dostlarım Samsun 3 - 0 Yenerbahçe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ehe süper valla 1 puan avantajla kapadık haftayı eauhe
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 evet arkadaslar fener ne sampiyonalr ligi ne uefa gıtse gıtse yayla league ye gider o... Muhahahahahahha[hline]:tebrikz: BaaaaDDDDDiiiiiiCCCCiiiiKKKKKK Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam] Rasmus Says: In The Shadows ßatman Returns....
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste....
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 kötü oyun kötü skor yani aksini düşünemeszdik zaten[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Garip takımız ya. çözene aşkolsun![hline]
regulus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 istikrar da bir başarıdır.[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Arkadaslar takım tutmak sozde degil takım yensede yenılseden onu bırakmamaktır...[hline]:D:):(:D Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam]
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 HERKESE II AKSAMLAR!!!!!!!!!!!!!![hline]:D:):(:D Come On and Dance With Me,YeaH ~SLoW~ Ultima oNLine...Age of Shadows... [KaL VaS FLam]
Logan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yine bjk karlı çıktı ya ne şanslı takım,berabere kaldılar yine fb ve gs'nin 1 puan daha önüne geçtiler.bu arada trabzon 2'nci, yuh bize..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 "nekkaa para, okkaa ekmek" demişler... trabzon ikinci oldu yuh bize demeyin futbol bu iyi oynayan kazanır sen sahada değil de hıyar tarlasında dolaşıyormuş gibi top oynarsan bu olur hatta turgay abiyi koysak defansa o bile oynar[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ehuhehueuheuhe yakisir Fenerime :) iste geleneklerine goreneklerine buyuk saygi gosteren bir camia oldugumuz burdan anlasiliyor su mubarek ramazan bayrami yaklasirken :P[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yok ebenin ..ı ali sami! beşiktaşı da 1 puan alarak haftayı avantajlı kapadığı için ayrı bi tebrik ediyorum :) istikrarını bozmadığı için de feneri tabi ki[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sadece gülerim eheh.. bugün benle dalga geçenler görecekler yarın..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Way in denizli için dedikleri aynen samsun içinde geçerli bu arada.Abartı kötü oynadı fener.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Way Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bazi arkadaslari seviyeli olmaya cagiriyorum..yani her topictede yok burasi spor bolumu spor bolumunde spor oynanan spor tartisilir kisisel fanatizm goruslerinin yeri burasi degildir demekten biktim
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 lol :) hakkaten feneri kutluyoruz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bu sene bir hayli ilginç skorlarla karşı karşıyayız :)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Delanoresse, 23 November 2003 21:27 tarihinde demiş ki: dunku topicleri acan fenerli arkadaslar alinmasin, istedigimi soylerim ya nasil olsa.. PUAEHUEAHUAE! hatta ASFASFASFSFAF bab nasi koydular ama ASFASFASFSF[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!? ahah +1[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Way Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Delanoresse, 23 November 2003 23:45 tarihinde demiş ki: cok uzun zamandir yapmak istedigim bi seyi yaptigim icin cok mutluyum diyerek sozlerime basliyim..evt arkadaslar gorunen koy klavuz istemez mac boyunca denlizli ustun oynadi denizli nin hakkiydi mac..bu skor en cok fb ye yaradi butun fbli arkadaslari kutluyorum.bjk de yenilirse bu fb sampiyonluga 1 adim daha yaklasacak..haydi konya goriyim seni.. göt olmak ko tu bisey sanirim, ben de cok uzun zamandir yapmak istedigim biseyi yaptim arkadaslar.[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!? benimde istedigim bisey var sana cevabini senin seviyende vermek ama burda herkes istedigini seviyesiz bi sekilde yapsa burasi paticik olmazdi dimi?senin gibi kisileri taraflar olarak gormuyorum ben o yuzden sana cevap vermiyecem..keyfine bak..
Way Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: theKingpin, 24 November 2003 00:59 tarihinde demiş ki: said: Delanoresse, 23 November 2003 21:27 tarihinde demiş ki: dunku topicleri acan fenerli arkadaslar alinmasin, istedigimi soylerim ya nasil olsa.. PUAEHUEAHUAE! hatta ASFASFASFSFAF bab nasi koydular ama ASFASFASFSF[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!? ahah +1[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. bu yaziyada cevap vermeden gecemiyecem istedigimi yazarim demistim ama seviyeli bi sekilde hic bi yazimda puheahuae gibi insan disi gulme sekilleri kullanmadim..bi kere verdigin ornekte yanlis ben gidip denizli gs ye ne bicim cakti 93. dk da deseydim derdin sende istedigini cevap olarak ama bven kendi goruslerimi seviyeli bi sekilde yazmisim..sende yazmissin istedigini ama aramizda biraz seviye farki olmus..
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ULAN TÜM KARADENİZ ÜSTÜMÜZDEN GEÇTİ!!! Bi Lazları yendik.... Ya bi insan neden Fatih ve Ümiti oynatmaz ya... Fatihe kötü diyenler maçı dikkatle izlesin...sağ kanatta orta yapan adamımız fatih olmayınca ne oldu Aurelio orta yapıcı görevi üstlendi e bu yüzden çoğalamadık forvette Selçuk tam bi davar bi de ümit davala ya davardiyoruz ne diyim tek kelimeyle FESUPHANALLAH!!! ama haftaya beşiktaşa 5 çekerz....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 w(v)ay be herkes seviyesiz sen maşallah trt spikeri gibisin hani :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ya hakkaten bi bakıyorum fenerbahçemiz - akçaabat 1-1 fenerbahçemiz - çaykurrize 1-1 fenerbahçemiz - samsunspoer 0-3 bi orduspor la artvin hopa kaldı onlarda 2 seneye kadar gelicekler inşallah süper lige....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tahminim fb li fatih akyelin akçaabat maçından sonra seyirciye bunlar kadıköyede gelicek burda aslan kesilip orda kedi olucaklar görücez gibisinden ettigi laflar sonucunda laz kesim fb ye karşı baya bi istekli oynar oldu :) eheh bunu oncedende solemiştim valla gerçekleşiyo[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Öne çıkan mesajlar