Quen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Çok şeker kız , hasta oldum.Kimdir , necidir bilen var mıdır?[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yok valla bende bilmiyorum ama şirin fazlada güzel değil hani :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Selin Toktay[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 24 November 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 güzelmiş :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Quen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: MrMedia, 24 November 2003 14:53 tarihinde demiş ki: Selin Toktay[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 24 November 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Eğer Selin Toktay ise "amanın" derim.Ayriyetten de "Makyaj sen nelere kadi'sin.." tarzından bir tümce ile de devam ederim..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 fena degil:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Numb Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 nerdeymiş bu merak ettim ya resmi falan varmı? yoksa sadece televizyonda mı görünüyo.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bu reklam kızla erkeğin yabancı bir partiye girmek istemelerini konu alan reklamsa o hatun Selin Toktay değil.Ayrıten o kız delikanlı kızların kullandığı molped reklamlarındada oynamakta.[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Tarkan ın sevgilisinin kız kardeşi değil mi o? neydi adı yaa unuttum....[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 O reklamı henuz ızlemedım ve kım oldugunu bılmıorum ama sunu solıyebılırımkı eger o kız Selin Toktay ise birde Makyajsız halini görün derim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Selin Toktay eminim[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Hiç alıcı gözüyle bakmadım ama Selin Toktay olsa kesin tikat ederdim :P eha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Selin Toktay degil dikkatli baqalim :) ztn selin Tokay olsa dikkatli baqardiniz :D[hline]Grandmaster Welet...
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Selin Toktay mı değilmi bilemiyorum ama Selin Toktay makyaj'sız iğrenç.[hline]Kuzu
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 q'lü yazmayalım yazdırtmayalım. Çok rahatsız oluyor... Colins reklamındaki "hanfendi"yi bilmiyorum da, panda reklamındaki kız'ı çok sevmiştim. Mankenleri sevmiyorum bu arada.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Demin molped in reklamı vardı tv de baktım colins reklamında oynıyan kız ordada var yani thasaad ın dedigi doru ayrıcada Selin Toktay degil kesinleşmiştir...[hline]Grandmaster Welet...
Natural Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben rexona reklamındaki kızı çok tatlı buluorum.böle kuşuo falan o necidir bilen warmı?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Eyüp Sabri Tuncer'in reklamındaki kız da tatlı bişey.. [Bu mesaj Awacs tarafından 24 November 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 abazan muhabbeti nedeniyle banlancaz bu gidişle..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Quen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Abazanlıkla ne alakası var abi.Sadece hoş kızmış , kim diye öğreneyim dedim.Takibe almak lazım.. ;)[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Öne çıkan mesajlar