snapsys Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aa nebula sphere 0.55i ye gecmis haberimiz yok beyler sizce neden gecti ben cok merak ettim valla fikri olanlar paylasirsa sevirim :) ya bu arada Bronx dan ne haber goruonmuo bayadir ?[hline]http://evilsrealm.forumu.com EVILS REALM UO :..Admin..: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Buyuk ihtimalle Revision 1 surumunu kullanip hem inj. hemde speed i engelemeyi planliyorlar.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Speed i vayaş engelleseinler bana gecen sene gm in biri demişti %99 u tmm dıe daha yeni clint geldi gene speed calışıyo bunlar bu işi çözemezler bence çözmüşlerdir ama hala ne bekliyolar anlamıyorum oyunda kendileri mi kullanıyolar napıyolar bilinmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya engellendi bile siz uyuyun hala auuh[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Quaxis zormun dll ile engelledik diyodu. sonuc 0 gene speed acan dolu 5 10 sn acip kapatiyolar zaten yetio kacmaya. Nblda herhalde 55Ri'yi alip editledi. [Bu mesaj Bloodless tarafından 22 November 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hahaha nebula zaten 0.55i di :) spheresvr.exe yi editleyip 0.99f yazmıstı sadece :) bu arada zorm un dllsini kullanıolar, sphere 55i r1 i de kullanmıyorlar. injection ve speed yapılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Gigabyte, 22 November 2003 21:20 tarihinde demiş ki: ya engellendi bile siz uyuyun hala auuh[hline]Sicilli üye Engellenmedi daha bugün arkadaş açtı speedi ahuahua.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: [Bu mesaj Moncain tarafından 23 November 2003 05:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Moncain, 23 November 2003 05:17 tarihinde demiş ki: said: Gigabyte, 22 November 2003 21:20 tarihinde demiş ki: ya engellendi bile siz uyuyun hala auuh[hline]Sicilli üye Engellenmedi daha bugün arkadaş açtı speedi ahuahua.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: [Bu mesaj Moncain tarafından 23 November 2003 05:17 tarihinde değiştirilmiştir] speedi açar açılmıyor demiyoruz yazılar hızlanır yürüyüşünde ve koşuşu aynı hızda olur eskisiyle anladınmı ?[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Vay gerizekalı vay bide speedi açıp kaçtım diye seviniyordu.Nbl cıların gözü aydın.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 speed açılabiliyor gördüm yapanları pek durduramadılar[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Speed kapatılamamış HRRrrr Olayı anlatıom: Dün Ankarada bi cafeye gittim bi bakam kim ne oynuyo girdim bi bebe ya 10 ya 11 yaşında quannda oynuyo izliom bi baktım altta change speed die bişi şaşırdım one lan dedim. -ben: one lan ölü iken speed açmışın ne işine yarıcak !! -çoçuk: abi ben hep speed le geziom daha hızlı oluo işler çabuk oluo adamlar yakalayamıo -ben : olm olsun serverda lag yaratır sonra adelet bozulur ayıp bea -coçuk : abi bırak ne adeleti oyun bu -ben : olm zati nebulada speed çalışmıomuş -çoçuk: NAH çalışmıo baksana bi -ben : oha bebe uçuo :O -çoçuk : abi çok cahal kalmışın ne lamersin -ben : neyse gerisi sansürlü kalsın!! işte bu olay böle gelişdi inanmayanlar Quannda Prada hep speedle gezio !!![hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 evet doğru aynen bende oyle bişeyle karsılastım adamların da yani %40 felan yakalanmıstır buda yane dusuk bi seviyedir..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar