azzael Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Arkadaşlar Star Wars Jedi academy Serveri arıyorum tabiki türk olmasını istiyorum Bileniniz varsa yazarsanız cok mutlu olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 iyide off topic bolumu burası farkındaysan jedi academy icin bi bolum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 haklısın yanlış yere açmışım kusra bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bakarım ben jedi olacağına dam ol potasyuuuuum![hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 di mi cevat abi?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar