zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Kablo bağlattım bugün, Yeni Pencerede Aç çalışmıyor vede bazı linkleri açamıyorum 6.1 explorerı yüklerken bir anda 3766kb oluyor vede devam etmiyor ne yapmalıyım?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 up[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 geçen hafta hemen hemen aynı şey bana da olmuştu, kimse cevap veremedi. Zaten bir iki başka soun da vardı ve bende dellendiğim bir an format atıp yeniden kurdum :-D Kesin çözüm...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ADSL de IE6 modemi çakamıyor (Corecess 3112 USB) deli olmuştum... Windows ile gelen algıladığı için (IE 5) sildim eskisiyle gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar