Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BH Nerflensin yeter artık


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Bounty Hunter Profession: 7 ranged defence / 0 melee defence

Dancer/Musician: 7 ranged defence / 7 melee defence

Efendim şimdi ben bir dancerim. geçende bir BH ile kavga ettim o da ne adamda neredeyse BENDEKİ kadar defence var? Nasıl iş bu yani ben şimdi dansöz olarak bir BHyi öldüremeyecekmiyim? Nerfleyin kardeşim nedir bu rezalet böyle?[hline]jedi: more missions on my terminal
carbineer's motto: you can't kill me, I kill myself
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe that's my point.
Bana diyorsaniz BH low defenseli bi professiondir, ozelligi high dmg output yapmasidir. OK kabulumdur.
E bi zahmet o zaman high dmg veren shotlari nerfleyin diye aglamasin millet. Artik benle duello yapip screen ceken adamlar falan turedi "beni tek shotta oldurdun nerflenmeye hazir ol" diye.
Mesela BH nin en buyuk ozelligi bizim "pislik" tabir ettigimiz hedefe status change yapmasiydi. O kadar cok agladilar ki, artik BH carbine ham costlari ABARDI. Saka degil, laser carbine ile iki, maximum 3 specialdan sonra 900 luk action sifirlaniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence mizmiz etmeleri sacma zaten milletin
o kadar skill pts harciosn
tahminen jedi den sonra bi charda en cok skill pts harcayan sinif bh

ha iste defansin feci ama bi anda yuklenme ozelligi onu kapatiyo...denge belkide bilemem..

insta kill meselesi ilginc bi konu...hani allah carpti gibi llc ile bzz tek hamlede olmek bi garip duygu ama...yani sanrki CSR gelip seni oldurdu gibi tanrisal bi havada incap e yatio insanlar..hali ile ona mizmiz ediolardir...

yoksa bence bh gayet mantikli[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok hakli insanlar kesinlikle bh nerflenmeli, defense yok ama 17 m de llc ile deli damage atiyo biliyonuz (bilimiyom 17m ye kadar gelen melee sona seni napar), adam bh dovmeye gelirken , bh range korumaya calismazsa eger llc ile oldurme sansi olabilirmis biy biy biy....
nie konusalim bu konuyu bh tan sona skill kalmadigi icin caresizlik icinde kalan skili napacagimi sasirdim bi hafta medicle bi hafta pitoler ile dolasiyom hayirlisi belki doruyu buluruz.

yok yok bh aaa neeerrrffff, bu kadar bi care bi karakter olmaz , son kutuyu bitiriyim hayirlisi ile direk surrender[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bh amacindan sapmis bence. boba fet filmlerde eline okuz gibi CANNON alip dodabarank diye essek gibi damage koymuyordu ki. bounty hunter dedigin adamin amaci adam yakalamaktir. tuzak, hile hurda vesaire kullanmalidir. su anki haliyle bounty hunter zaten jedi gibi ? ne bu boyle ? jedi order olmazdi o zaman bh order olurdu swde. ben tekrar ediyorum oyunu uretenlerin kendi kisisel tercihlerinin yansimasi bu bu oyuna. bi ara commmandolar maymundu, oyunda bhden guclu hicbir sey yoktu. eger bh bu kadar guclu olsaydi empire dark trooper kullanmaz dark bh kullanirdi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe anlaşılmayan şey bu işte. BH asla güçlü değildi/değil. Sadece millet BHnin tek güçlü yanı olan damage outputun önünde duruyodu.
Şöyle düşünün çok hızlı bi arabanız var ama jiple yarışırken düz şerit yerine onun arkasından tarlaya giriyosunuz.
BH ların kendini savunmak için hiçbirşeyi yok. Ne stuna ne KD ye ne target ne melee hiçbir bonusları yok. BH nin karşısına geçip zavallı silahlarıyla doğru dürüst spec bile çekmeden ateş yarıştırıyorlardı insanlar.
Dikkat edin artık kimse BH kuvvetli diye ağlamıyor. İnsanlar speclerin, stat changelerin ve defenslerin önemini anladılar.

Ayrıca unity, madem filmden bahsediyoruz, Bobba'nın sırtında roketatar vardı :)
LLCnin amacı finish dir zaten. Yani normal savaşta llc ile savaşan biri varsa acemidir, sizi öldürüyosa da acemi şansıdır.
Bugüne kadar pvp (düello harici) de LLC kullanma sayım birdir. Onda da eşşeklik edip ha bitti ha bitecek diye üşendim silah değiştirmeye neticede ıskalar sonucu yeri boyladım.
Hala BH güçlü diyen varsa sayfanın üstüne tekrar baksın :) Master olmaya çeyrek kalmış bi combat class üstünde advanced full composite set varken npclerden one shot kill yiyosa bi tuhaflık vardır derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi eyeshot mind vuruyor, bi de baska bisi mind bleed veriyor demissin. e mind heal edilemeyen tek sey combat sirasinda. cogu combat karakterin mecburen az tutmalari gereken de bir sey, ee o zaman ne oldu cok asiri bir guc oldu bu iki kombo. kasalarca stimin olsa minde bisey yapamazsin adam atti mi. ha helmet giyerim azaltirim armor giyerim azaltirim da telafi imkanin yok. denildigi gibi eger adam minde vermisse combat char iken demek ki diger statlari dusuktur ya da saglam armor giyemiyordur. minde bhnin simdi vurdugu gibi vurmak cok asiri bir imkan bence.

olsun bhnin sirtinda roketatar olsun. ben zaten olsun diyorum. boyle firlayan ipler mipler olsun aparatlar olsun. super duper commandonun farkli versiyonu olmasin bhler gercekten bh olsun.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smugglerda panic shot ve bhde eyeshot master olduklarında vermeleri lazım bence

gerçi eyeshot pekte dert degil
sonuçta doctor falansan bide saglam bi helm varsa yırtıyosun
ama panicshot kıl bişey
hele şehir içi savaşlarında dahada kıl ediyo
alan etkisi var mal mal bakınıyosun panic yiyince arkadaşlarınla beraber
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...