Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Maç Topic'i]

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

öyle olduğunu nerden biliyosun??valla çok iyi tanımışsın beni..beşiktaşın en az 50 basket maçına gitmişimdir..bilmediğim konularda ileri geri konusmakta üstüne yok..ayrıca futbolu böyle yorumlayan bir adamın buraya girmesinin de saçma olduğunu inkar edemezsin heralde...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

Sanane? İsteyen istediği yere girer istediği yoruma yapar. Basket macına gittin die spordan anlıosun diede bi kaide yok. Adama göre futbol o demekse ne sen karışırsın ne ben. O onun düşüncesi istediği yerde istediği şekilde söyler...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 08 Mart 2003 19:44 tarihinde demiş ki:
Sanane? İsteyen istediği yere girer istediği yoruma yapar. Basket macına gittin die spordan anlıosun diede bi kaide yok. Adama göre futbol o demekse ne sen karışırsın ne ben. O onun düşüncesi istediği yerde istediği şekilde söyler...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Ama bana seni tek ilgilendiren futbol diyemezsin o zaman..ben yapamaz demedim,mantıksız dedim,çarpıtıp dediklerimi haklı çıkmaya kalkma 2yi de yemişsiniz zaten otur maçını izle[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hulk, 08 Mart 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
Bana bak blackeagle, ona buna satasma artık sen fazla oldun,tahrık etme ınsanları.Yeter be
size yeter,patlamamak için kendimi zor tutuyorum,adamı çileden çıkarırsınız..sen nerden fırladın ya?hayret bişi alla alla..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

blackeagle kabul et sen geldıgınden berı spor bolumunde tansıyon bayagı yukseldı
hep baskalarının takımları hakkında yargısız ınfaz yapar gıbı suclamalar yapıyosun buda ınsanların sana karsı olan tavırlarını bu hale getırıyor ınsanlara kızmadan once dusun neden hep bana satasıyolar dıe:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
said:
Bana bak blackeagle, ona buna satasma artık sen fazla oldun,tahrık etme ınsanları.Yeter be
size yeter,patlamamak için kendimi zor tutuyorum,adamı çileden çıkarırsınız..sen nerden fırladın ya?hayret bişi alla alla..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....

patlasan kac yazar be delı ettın benı,serefsızım agzımı bozmamak ıcın zor tutyorum kendımı ama bu boyle gıtmıcek sen fazla oldun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 08 Mart 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
blackeagle kabul et sen geldıgınden berı spor bolumunde tansıyon bayagı yukseldı
hep baskalarının takımları hakkında yargısız ınfaz yapar gıbı suclamalar yapıyosun buda ınsanların sana karsı olan tavırlarını bu hale getırıyor ınsanlara kızmadan once dusun neden hep bana satasıyolar dıe:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Bak senin yaklaşımın güzel,sonuna bir de gülen yüz yerleştirmişin o da çok iyi..şimdi ben bu yazıyı görünce dediklerini dikkatlice okur ve özeleştiri yaparım ama diğer adamlar öyle mi? imalı imalı hakaret edeni mi var,dalga geçenimi..O zaman ben tutamam kendimi bu kompleksi adamlar bazı şeyleri sindiremeyip garip garip tepkiler veriyolar..Herkes senin gibi yaklaşmıyo ki..hulk die bi üye ben daha önce duymadım..umaarım fake diildir..bu adamlar valla haklı çıkmak için 10 fake acc.acip onla da yüklenirler bana..öyle hıyarlar yani...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hulk, 08 Mart 2003 20:55 tarihinde demiş ki:
said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
said:

patlasan kac yazar be delı ettın benı,serefsızım agzımı bozmamak ıcın zor tutyorum kendımı ama bu boyle gıtmıcek sen fazla oldun
ya kimsin sen azını bozsan ne olur deli etme beni be adam git işine akşam akşam....[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

mahuahuauh fener kümeyeee :P

öf be ne aptal mactı fenerin kaleye kac sutu vardı :) ilk yarı gs 10 suttu fb 0 eheh

fener neden hızlı adamları sürmedi anlamadım. gs nin son maclarını izlememis mi yav oguz cetin xavierin yavas adam vermis koskoca 45dk öldü

neyse insallah trabzonu yeneriz. yenemezsek sampiyonluk ihtimali yaklascak gs ile. neyse en azından inönüdeki 2 derbiyi de rahat alacagımızı düsünüyorum su mactan sonra

utandırdın bizi fener püh sana :-P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

haaa bu arada 40 b,ilmemkactaki korner atısında anons yapılmaması tam bir fiyasko fenere büyük haksızlık yapıldı kadıköydeki kadar belki de daha cok sey atıldı sahaya ve ne yazıkki hepsi hakemin önünde sadece 2 anons yaptı.

bunun dısında hakem iyiydi ya da ben hatırlamıyorum pozisyon[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...