Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Maç Topic'i]

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

maç başlayınca maçtaki olayları yazabilen, görüşleri, yorumları vs. yazarız buraya

ozamana kadar birşey tartışmaya gerek yok, maç başlayınca bu topic'te herşey toplanabilir, bitincede başka topic açmaya gerek olmaz vs.[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 08 Mart 2003 15:10 tarihinde demiş ki:
Selçuk Dereli'ye güvenmiyorum ben açıkçası.
Ayrıca Ts'ye puan kaybediceğimizde sanmıyorum

Selcuk derelının yaptıgı hatalr cok acık bellı,bu macı kaldıramazzzzz.Herkes gorucek Fb alehınde oyle kararlar verıcekkı bugun kel kalabılırım.Adamın diyarbakır macında ogune gosterdıgı kırmızı hala gozumun onunde ya,[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 08 Mart 2003 15:23 tarihinde demiş ki:
Bir gun herkes fenerbahcelı olucak sozu yalan degılmıs
Raider oldu bıle :)[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
"bir gün kimse beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın..."[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 08 Mart 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
Sımdı baska bır akıllıda bır gun herkes fenerbahcelı gerı kalan 364 gunde 6s lı olucak geyıgını yapsın tam olsun.Tobe tobeeeeeee[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
geyik deil bu gerçek,beşiktaş aşkını özetleyen sevdiğim sözlerden biri..Fesupanallaaaahhh...(moda heralde)[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 08 Mart 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
1 saat kaldı hadi be fener[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Allah adamı fenere muhtaç etmesin... :)[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 08 Mart 2003 19:33 tarihinde demiş ki:
allah adamları futbola muhtaç yaratmamış ki
adam olmayanlar hayatlarını bağlıyolar benim tanımımla bir top 20 şempanze iki babun ve 4 gorile[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

o zaman spor bölümünde işin ney?[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
said:
Volfied, 08 Mart 2003 19:33 tarihinde demiş ki:
allah adamları futbola muhtaç yaratmamış ki
adam olmayanlar hayatlarını bağlıyolar benim tanımımla bir top 20 şempanze iki babun ve 4 gorile[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

o zaman spor bölümünde işin ney?[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....

Spor sana göre sadece futboldan ibaret herhalde isteyen istediği yerde takılır...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...