Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 evet arkadaşlar oglen bişi yoktu aksama dogru sis çöktü iyice suan acmdan bakınca hiçbiryeri göremiyorum dısarıda hakkaten cok feci bir sis var feribot seferleride iptal edilmiş sanırsam? valal çok kıyak mistik bi hava var gidecen ormana bu havada yakacan meşaleleri koyucan kenarlara oturup frp oynucan eheh :P[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Sen önce iiileşte sora gidersin yaparsın hatta kızda goturusun :D[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 feci sis görmemişiniz arkadaşlar :) burda (kıbrıs) geçen dönem havaalanına gidioruz servisle, tr ye dönecem, camdan bakıoz ilerde beyaz bişi belirdi, yaklaştık ben bakıyorum camdan dışarı sağda normal açık hava solda duvar gibi bi anda başlayan devasa bi sis duruyor böyle acayip bişeydi, tam 1 saat o sisin içinde gittik manyaktı, bi ara barovia ya çıkacaz kesin, bile dedim :), uçak 5 saat rötar yaptı tabi ehe patladık orda[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 23 November 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Trakya tarafları dahada beterdi.[hline]I'm tearing away. Pieces are falling I can't seem to make them stay.You run away.Faster and faster you can't seem to get away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Feribot seferleri iptal deil de 2 saatte gidiolar[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Fenerbahçe tarafına gittik bugün,manzara seyrederip,hava alırız diye,sadece havamızı aldık.[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 perşembeye kadar böyle olucakmış sonra düzelicekmiş keşke gelicek hafta olsaydı negüzel vapurlar çalışmazdı bende gidemezdım okula ya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ewt ya feci sis var fnm binasinin tepesinden haydarpaca gozukmuyodu ki bu baya bi sis dmk balonuda zar zor goruyoduk hayra alamet degil bu![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 vapurları falan da iptal ettiler yine geç kaldım üsküdar-kadıköy dolmuş durağında bir milyon kişi vardı sis yüzünden[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: DynamicK, 23 November 2003 17:16 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar oglen bişi yoktu aksama dogru sis çöktü iyice suan acmdan bakınca hiçbiryeri göremiyorum dısarıda hakkaten cok feci bir sis var feribot seferleride iptal edilmiş sanırsam? valal çok kıyak mistik bi hava var gidecen ormana bu havada yakacan meşaleleri koyucan kenarlara oturup frp oynucan eheh :P[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken bugun 12 1 cıvarı kadıkoy e gıttım gayet guzel sıs wardı.Karakoy ıskelesınden haydarpasa gozukmuyodu ve vapur seferlerı de ıptal olmusutu[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: _-Sturm-_, 23 November 2003 23:17 tarihinde demiş ki: Bizim burda sis mis yok...[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız No to Garbage! No to trash! ülen nası yok? hoş sen nerde oturuyon bılmıyom tamda.. bızım burda var hafıften.. kiiiiiii kucukcekmece golu fln hayvan gıbıydı sabah..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ataköy taraflarında sabahtan beri acaip var. hele akşam 6 gibi dışardaydım, üstüm ıslandı sisten.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bızım ewın orda (caddebostan) sıs tam anlasılmıyo ama hayvancıl hava kırlılıgı war[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 pardon ama, ora nere abi? said: _-Sturm-_, 23 November 2003 23:26 tarihinde demiş ki: İdealtepe... [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ben 11.30 gibi kadıköye gittim giderken köprüde bişi yoktu ama oglen 14 gibi gelirken köprünün altında ve denize dogru büyük bir alanda duman vardı o sırada ambulans sirenleri açık köprünün altına indi yan yoldan dedim yangın falan cıktı herhal babam sis de olabilir dedi arabada gelirken meğer sismiş[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: _-Sturm-_, 23 November 2003 23:29 tarihinde demiş ki: Küçükyalı'dan sonra, Maltepe'den önce....[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız No to Garbage! No to trash! hönk? ulan senlen ben aynı serviste değil miyiz olm? bugun ıyıce delırdım mı noooluyoz ya?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 allah kahretsin sisi. saat 4 de havaalanına geldim tur la maldivlere gitmek uzere. ucak saat 8deydi ama sisten ucaklar inemedigi icin seferler aksadi ve saat 4 den beridir bekliorum. suanda toplam 7.5 saat rotarı var maldiv ucagının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ve suanda isbankasi lounge und 8. saatimi dolduruorum. sıkıntıdn bilgisayarlara bakiim dedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Süper gözlem.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bugün manzara benim için muhteşemdi. 13. katta oturuyorum, sis bizim seviyemizin altında bitiyordu, inanılmaz bir görüntüydü. Bir ara diğer yüksek binaların üst katları gözüküyordu sadece, alt taraf hiç görünmüyordu. Güneş batarkenki manzara ayrı muhteşemdi. Sis hafif duman gibi değil, yoğun bir bulun şeklindeydi, böylece batan kızıl güneş üstündeki kıvrımlara vuruyordu. Yani manzarayı açıklayamam. 3650'm ile çektmii ama net değil tabiki, keşke düzgün bir makine olsaydı o anda.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar