regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: unity100, 22 November 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Amroth [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com unity!! adaşız galiba oh hobbit ismide tutyor artık unity benim adımı bende unity'nin adını biliyoruz[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi [Bu mesaj regulus tarafından 22 November 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bunu deneyin daha sağlam[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 harbi daha güzelmiş[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eft emre =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Fedaykin benim de soyadım aynı hehe? İsimleriniz ne ki?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Hobbit : Berilac Proudfoot Elf : Amras Culnámo[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Hobbit versiyonu -----> Drogo Proudfoot Elf versiyonu---------> Elrohir Culnámo[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 oky kardeşiz galiba[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Haha soyadın ne :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 2.sine göre According to the Red Book of Westmarch, In Middle-earth, Yiğit Ali Köylüoğlu was a Annoying Eagle Elven Name Possibilities for Yiğit Ali Köylüoğlu The root name suitable for feminine and masculine is: Annúnernil Another masculine version is: Annúnernilion More feminine versions are: Annúnerniliel Annúnernilien Annúnernilwen Hobbit lad name for Yiğit Ali Köylüoğlu Everard Gamwich from Brockenborings Hobbit lass name for Yiğit Ali Köylüoğlu Linda Gamwich from Brockenborings Dwarven Name for Yiğit Ali Köylüoğlu Thorin Copperear This name is for both genders. Orkish Name for Yiğit Ali Köylüoğlu Krumrásh the Squeaker This name is for both genders. annoying eaglemışım ben,pöh,dwarf fighter yada paladinden aşşağısı tutmaz bea[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 According to the Red Book of Westmarch, In Middle-earth, emre sayin was a Mischievious Istari Elven Name Possibilities for emre sayin The root name suitable for feminine and masculine is: Nevreg Another masculine version is: Nevregion More feminine versions are: Nevregiel Nevregien Nevregwen Hobbit lad name for emre sayin Paladin Brownlock from Grindwall Hobbit lass name for emre sayin Menegilda Brownlock from Grindwall Dwarven Name for emre sayin Gralin Saphireteeth This name is for both genders. [Bu mesaj daverc tarafından 22 November 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Deep-Night, 22 November 2003 18:15 tarihinde demiş ki: Fedaykin benim de soyadım aynı hehe? İsimleriniz ne ki?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] hehueu tüm paticik akraba çıkacak sonunda[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Hobbit : Orgulas Sandydowns Elf : Amroth Eärfalas[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 22 November 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 According to the Red Book of Westmarch, In Middle-earth, xx was a Virtuous Ranger Elven Name Possibilities for xx The root name suitable for feminine and masculine is: Ascadhol Another masculine version is: Ascadholion More feminine versions are: Ascadholiel Ascadholien Ascadholwen Hobbit lad name for xx Andwise Bridger from Girdley Island Hobbit lass name for xx Pearl Bridger from Girdley Island Dwarven Name for xx Nîm Tombskull This name is for both genders. Orkish Name for xx Ishdûl the Maimer This name is for both genders. virtous ranger ha beğendim aragorn gibin yani :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aragorn virtuos ranger ? lol legolas olmasin :)[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 zgrw'nin de isim unity ve benimle aynı zaten nickine dikat eden çözebilir daverc aragorn kolcu ,legolas değil ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa legolas kolcu değil[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 elfce : Aranel Telrúnya hobbit : Wilibald Gamgee-Took of Bywater[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elven Name Possibilities for Ilgım Demirel The root name suitable for feminine and masculine is: Alkhoth Another masculine version is: Alkhothion More feminine versions are: Alkhothiel Alkhothien Alkhothwen Hobbit lad name for Ilgım Demirel Madoc Bunce from Girdley Island Hobbit lass name for Ilgım Demirel Marigold Bunce from Girdley Island Dwarven Name for Ilgım Demirel Pundin Bronzeteeth This name is for both genders. Orkish Name for Ilgım Demirel Lugzag the Odiferous This name is for both genders.[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aket- oky adiniz emre mi ?[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Arminas Tasartir (Minas Tirith cagrıstırdı ne alakaysa? ) Marmadas Goldworthy of Michel Delving bu da hobbiti[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elrohir Ancalimë ----> Elrond'un oğullarından biridir Elrohir Drogo Knotwise of Michel Delving -----> Drogo'da Frodo 'nun babasıdır[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bu durumda Aket-Akum , Oky ve daverc'le adaş oluyoruz :D Deep-Night, fedaykin, Unity ve Abuzittin'le de soyadlarımız aynı ehueheueh [Bu mesaj Asteroth tarafından 22 November 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elf =Maeglin Amandil Hobbit=Todo Boggy-Hillocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Aikanáro Carnesîr elf ismim :) bu da hobbit ismim Dudo Loamsdown of Deephallow[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 HOBBIT: Wilibald Peatfingers of Brockenborings ELF : Aranel Elendil[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar