Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 toybiz, ebay, bigislandtoys gibi sitelerde eski oyuncakları felan sattıklarını gördüm.. Bunları Türkiye'ye yolluyorlar mı? Ayrıca e-bay sanırım en büyük alım-satım sitelerinden biri.. Peki bu sitede hangi şeyleri Türkiye'ye gönderdiklerini nasıl anlıycam? Ya da bildiğiniz bu tarz siteler var mı?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bende dişkaşıma seti var ,istersen onalrı satabilirm... az kullanılmış :P[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 olabilir. hatıra niyetine saklarım..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 toyarchive.com buldum.. ama bunlar international satış yapıyor mu bilmem.. http://www.toymania.com/marketbuzz/index.shtml[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 November 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar