Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 cok uzun zamandir yapmak istedigim bi seyi yaptigim icin cok mutluyum diyerek sozlerime basliyim..evt arkadaslar gorunen koy klavuz istemez mac boyunca denlizli ustun oynadi denizli nin hakkiydi mac..bu skor en cok fb ye yaradi butun fbli arkadaslari kutluyorum.bjk de yenilirse bu fb sampiyonluga 1 adim daha yaklasacak..haydi konya goriyim seni.. not:bu yazdiklarim icin gercekten ozur diliyorum isterseniz bisi yazmadan gecin bu yaziyi bazi gs ve bjk liler icin yazdim onlar belki benim gibi bole acik bi sekilde yazmadi ama cogu fb macinda fb puan kaybetmese bile fb yi kotuleyecek bisi buldular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bende birazcık tahmin ediyodum Nukem de baya söyledi denizli yencek yencek diye Harbi yendi kutlarım denizliyi Bakalım fatih terim neler diyecek yada dedimi izlemedim lig tvyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 not:bu topicte sahsima bi hakaret gelmedigi surece birsey yazmiyacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 şahsına hakaret etmicemde, maç boyunca nasıl denizli üstün oynadı onu sorucam yani ilk yarı desen haklısında, ikinci yarı için aynı şeyleri söylemek mümkün değil[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Fb önce kendi yensinde lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Mephisto_, 22 November 2003 21:23 tarihinde demiş ki: şahsına hakaret etmicemde, maç boyunca nasıl denizli üstün oynadı onu sorucam yani ilk yarı desen haklısında, ikinci yarı için aynı şeyleri söylemek mümkün değil[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe bu topic i acan benim istedigimi yazabilirim dimi? gerci zaman yapilan bisi bu..fb ii oynar yener fb kotu oynadi ama kazandi..guzel oynar barabere kalir cok kotu oynadi bu mac .. nin hakkiydi denir vs uzar gider..bide aralarda fb yeniliyo OLEYY haydi bastir .. gibi laflari da es geciyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 rofl yazma diyen mi olmuş adama bak, bide üste çıkmaya çalışıyor yanlış bilgi veriyorsun, ilk yarı denizlispor üstün oynadı, ikinci yarı galatasaray istatistiklere bakmak bile yeterli bunu görmek için maçı izlemediysen ha sen fenerli olduğun için 'galatasaray hep kötü oynuyor' yorumu yapmak zorunda hissediyorsan kendinde o senin sorunun[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Galatasaray'ın yenilmesini sadece 1 nedenle istiyorum. Fatih Terim maçtan sonra stand-up yapıyor, ona bitiyorum..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Way, 22 November 2003 22:56 tarihinde demiş ki: bu topic i acan benim istedigimi yazabilirim dimi? way küçük bi ricam var .. topic i ben açmadım ya o yüzden ne yazacaıma karar veremiyorum bi yardımcı olsan ?[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Mephisto_, 22 November 2003 23:33 tarihinde demiş ki: rofl yazma diyen mi olmuş adama bak, bide üste çıkmaya çalışıyor yanlış bilgi veriyorsun, ilk yarı denizlispor üstün oynadı, ikinci yarı galatasaray istatistiklere bakmak bile yeterli bunu görmek için maçı izlemediysen ha sen fenerli olduğun için 'galatasaray hep kötü oynuyor' yorumu yapmak zorunda hissediyorsan kendinde o senin sorunun[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe orda anlatmaya calistigim yani cogu zaman fb ye yapilan bi olayin dile getirilmesiydi..hala anlamadiysaniz sole aciklayim yine..fb guzel oynar kazanir fb kotu oynadi ama kazandi diye bi gs li tpopic acar ozaman bisi olmuyo ben bole bisi yazinca mi kotu oluyo..bende biliyorum bende kor degilim maci izledim denizli oynadi ilk golu gs atti sora denizli gol atti ilk yari genelde denizli ustundu sora 2. yari mondragon un atilmasiyla denizli yine one gecti..oynadi golunu atti gs yenildi..vs olayin asli bu ama benimde soyledigim gibi bi mac topic i benim yukarda yazdigim gibi olmamalidir demin verdigim ornekteki gibi olmalidir..yukarda ozur dileyerek kinadigim bi yazi seklini belirttim ve bu fb ye herzaman yapilan bisi oldugu icin bu sekilde disa vurdum ama bunu bi gs liye yapildiginda cok degisik tepkiler aldim zaten bu tepkileri almak icin acmistim bu topic i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 yahu ne alakası var ya sanki galatasaraylı adam denizli hep üstün oynadı yazsa ona karşı aynı şeyi yazmayacaktık saçmalamayın yahu 2 dakka da akıllı düşünün[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: jankis, 22 November 2003 23:50 tarihinde demiş ki: said: Way, 22 November 2003 22:56 tarihinde demiş ki: bu topic i acan benim istedigimi yazabilirim dimi? way küçük bi ricam var .. topic i ben açmadım ya o yüzden ne yazacaıma karar veremiyorum bi yardımcı olsan ?[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) istedigini yaz kardes bu gs macinin topic i ben dusuncelerimi soylemisim sen dusunduklerini dile getirmek icin baskalarina mi basvuruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 mephisto sana bi sozum yok zaten gozlemledigim kadariyla sen fikirlerini doru duzgun soyluyosun bu da senin fikirlerin ama bazilari gercekleri saptiriyor ve bu olay genellikle fb icin oluyo onu dile getirmeye calisiyorum surda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mephisto vs Way hade bakalım..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aferin way ilk yarı kotu oynadık ya 2. yarı mondragon kırmızı kart gorene kadar biz ustun oynadık. ayrıca sen neden gs ile ilgili topic açıosun yenildiysek yenildik sen kendi takımına bak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 diablo bunu dedigine gercekten inanamiyorum bak bakalim fb mac topiclerine kacini fb li acmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 açış şekline bak bi anlarsın bi gsli oh fenere koydular fener çok dandik oynadı die açmışmı bak genelde maçtan once açılıo topicler[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ukalalik yapmak istemem burda benden daha eski birisin ama biraz daha ii arastirmani onericem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Evet, maçtan önce, Fenerbahçe ilk golü yediğinde topic açılıyor. fanatizm işin içinde olunca, insanın gözü mü kör oluyor, ne?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 düşün fener yenilcek bi gsli çıkıcak buraya senin dediklernin aynısını dicek tepki vermezmisin verirsin. dyna bi kere bişi açmıştı fenerle ilgilide millet demedigini bırakmadı 2dkda[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Tepki veririm, ayrıca ben öyle bir topic açmam. dyna iyi niyetle açmıştı onu, ben laf etmemiştim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 lol abi ordan bi yara mı kaldıda geçirmek için açıldı :) kana kan dişe diş lol ulen forumlar bile lise çıkışı olmuş ha *!çıkışta gel lan erkeksen gel lan gel*[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 al fizbanı vur azmoya[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 al dyna'yı vur collina'ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 aehea, herkes birbirine suç atıyor. bu da güzel. :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar